Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Η Γιώτα Γεωργογιάννη τώρα στον Αλίδρομο



Εκτός της καταπληκτικής κουζίνας του Αλίδρομου στα Σελήνια η διασκέδαση σε αυτό το υπέροχο μαγαζί τείνει να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ είναι βέβαια ακόμη ένας λόγος που ξεσηκώνει τον κόσμο, κάνοντας τον να σηκώνεται για να χορέψει, να τραγουδήσει και εν τέλει να περάσει όμορφα την βραδιά του.

Με την Γιώτα Γεωργογιάννη να βρίσκεται στο μικρόφωνο και την ορχήστρα να αποτελούν ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Σπύρος Μωραΐτης και ο Τάσος Δήμογλης στα πλήκτρα, ο Αλίδρομος σας εγγυάται πως θα περάσετε αξέχαστες βραδιές!

Έτσι λοιπόν κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι ο Αργύρης Μαγιάτης σας καλεί στο μαγαζί του να φάτε, να πιείτε και να διασκεδάσετε δίχως όριο, με ζωντανή μουσική να σας κρατάει συντροφιά.


Το μαγαζί θα το βρείτε στην Ακτή Θεμιστοκλέους 86 στα Σελήνια ενώ κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στα τηλ. επικοινωνίας 2155000975, 6974861277 και στο 6985624933.

*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ  το μενού των 13ευρώ(καθημερινές) και 15ευρώ(Σάββατο & Κυριακή) που περιλαμβάνει απεριόριστο φαγητό και ποτό, πάντα με την ίδια ποιότητα και ποσότητα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου