Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

« Το ημερολόγιο ενός τρελού» στο Πολιτιστικό Κύτταρο

Με την εξαιρετική και πολυσυζητημένη παράσταση « Το ημερολόγιο ενός τρελού» του Νικολάι Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Μυλωνά και με πρωταγωνιστή τον Ντίνο Κουμπάτη, που έχει συγκλονίσει όπου και αν παίχθηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στις 20.00, το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας εγκαινιάζει επίσημα την θεατρική σκηνή του, στην αίθουσά του, στην Λεωφόρο Αιαντείου (10η στάση).
Τιμή Εισόδου: 5 ευρώ (Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 69 75 66 29 79)
Λίγα λόγια για το έργο
Το «Ημερολόγιο ενός τρελού» αποτελεί ένα καθαρά συμβολικό διήγημα του Γκόγκολ, που δείχνει την τρέλα και το θάνατο ως φυσικό επακόλουθο του κοινωνικού αδιέξοδου.
Όλα μέσα στο έργο του αιωρούνται, κινούνται πολυδιάστατα αλλά είναι πραγματικά. Αντανακλώντας τη μυστηριακή προσωπικότητα του συγγραφέα το «Ημερολόγιο ενός τρελού» τείνει σταθερά σε μια αφήγηση της καθημερινής πραγματικότητας και με μια διάθεση να αποκαλυφθούν οι άσχημες πλευρές της ζωής, διεισδύει  στα πιο κοντινά αδιέξοδα του καθημερινού ανθρώπου και προπάντων μιας αληθινής ιστορίας που θα μπορούσε να ήταν προσωπική. Τα πάντα είναι χαλιναγωγημένα, συγκροτημένα, ιδωμένα από κάποια απόσταση, ικανή να αμβλύνει τις οξύτητες. Η συνέχεια επί της σκηνής…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου