Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΓραφείοΤύπουΠεριφερειακήςΕνότηταςΠειραιά



Συνάντηση  εργασίας με το Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, για θέματα που αφορούν την  υλοποίηση  των έργων που χρηματοδοτούνται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είχε σήμερα (1/11/2017 ), ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης. Στη συνάντηση συμμετείχαν  ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού Κώστας Καλούδης και υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων του Δήμου Κορυδαλλού και της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στα 11 έργα συνολικού προϋπολογισμού 25.000.000 € που χρηματοδοτεί  η Περιφέρεια Αττικής στα όρια του Δήμου Κορυδαλλού. Οκτώ έργα έχουν ήδη δημοπρατηθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ωρίμανσης των διαδικασιών δημοπράτησης.

Από τη συνεργασία των  δύο φορέων  συμφωνήθηκε η ανάγκη επίσπευσης της υλοποίησης των τριών μεγάλων και υπερτοπικού χαρακτήρα έργων, του χώρου έκτασης 10 στρεμμάτων,  που αποδεσμεύτηκε από την κατεδάφιση των Γυναικείων Φυλακών, της κατασκευής του Κλειστού  Κολυμβητηρίου και της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου στο Σχιστό Κορυδαλλού, χώρος που είχε απαλλοτριωθεί από το 2003 από τη Γ.Γ Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου