Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: 44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας αποδίδει φόρο τιμής στην μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
 Μετά από 44 χρόνια, τα συνθήματα της κορυφαίας αντιδικτατορικής εξέγερσης «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», όχι μόνο δεν ξεθωριάζουν αλλά αποκτούν επιπλέον βαρύτητα, λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται από την γενικευμένη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.
 Για ακόμη μία φορά υψώνουμε την σημαία του Πολυτεχνείου ώστε τα διδάγματα της εξέγερσης της 17ης Νοέμβρη του 1973 να μεταδοθούν και στις επόμενες γενιές.
Στους κοινωνικούς αγώνες πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Η ανεργία, οι εργασιακές συνθήκες που παραπέμπουν σε μεσαίωνα και η μετανάστευση δεν μπορεί να είναι το μέλλον της Χώρας μας.

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στην φοροεπιδρομή και τις συνεχείς περικοπές των συντάξεων που στραγγαλίζουν τα νοικοκυριά και αναγκάζουν τους μικρούς επαγγελματίες να βάλουν λουκέτο.
 Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου και στην πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, στην Αθήνα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

                          Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου