Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Mε ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με την οποία απορρίπτεται το αίτημα για χορήγηση παράτασης της μίσθωσης της "ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε." και καταγγέλεται μονομερώς η σύμβαση.
Μετά από τις δημοσιεύσεις τριών διαφορετικών (;;;) φορέων που διεκδικούν τα εύσημα για την αποβολή των ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΕ, ας αποκασταθεί η αλήθεια:
 Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας εργάστηκε συστηματικά προς αυτήν την κατεύθυνση, ασκώντας πίεση με οιονδήποτε τρόπο. Μέσα στο καλοκαίρι, η Ο. Μ.  εκπροσωπούμενη από στελέχη της και κυβερνητικό βουλευτή της Β΄Πειραιά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Σπυρίδωνα Κοκκινάκη, στον οποίο παραδόθηκε φάκελος με στοιχεία σχετικά με τη λειτουργία του λατομείου. Στη συνάντηση είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα, οι οποίοι όμως επέλεξαν να μην παραβρεθούν και να συναντηθούν με τον κ. Κοκκινάκη σε δεύτερο χρόνο.

Ο νέος συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, δεν πήρε την εν λόγω απόφαση μετά από πίεση, αλλά μετά από την εμπεριστατωμένη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας και την αδιαπραγμάτευτη πρόθεσή του για αποκατάσταση της νομιμότητας και οριστική λήξη αυτού του βρώμικου και παράλογου παιχνιδιού.

Επειδή αυτό που προέχει είναι η αποχώρηση του επιχειρηματία από την περιοχή και η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και όχι η άγρα εντυπώσεων, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας δεσμεύεται ότι θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί το θέμα, μέχρι την οριστική επίλυσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου