Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Έλεος!!! Η πετρελαιοκηλίδα της Σαλαμίνας;



«Η πετρελαιοκηλίδα της Σαλαμίνας "μαύρισε" Πειραϊκή, Φρεαττύδα, Καλαμάκι, Αγιο Κοσμά, Ελληνικό και Φάληρο»
Αυτά γράφει σήμερα σάιτ γνωστού τηλεαστέρα δημοσιογράφου στο πρωτοσέλιδό του! «Η πετρελαιοκηλίδα της Σαλαμίνας». Λες κι είναι η πετρελαιοκηλίδα ιδιοκτησία του νησιού μας, λες κι ήταν ο σκύλος μας που τον αμολήσαμε να κάνει ζημιά στον κήπο του γείτονα!
Μήπως η Σαλαμίνα, κύριοι, γούσταρε να μαυρίσει; Λέτε να γουστάριζε ακόμη μια περιβαλλοντική υποβάθμιση και μάλιστα τέτοια έκτασης; Αλλά βέβαια, τρεις μέρες που υφίσταται το πρόβλημα, κωφεύατε οι της πρωτευούσης. Μόλις έφτασε απέναντι, το φέρνετε πρώτη είδηση! Θορυβηθήκατε, πουλάκια μου, γιατί τώρα έφτασε στις κοσμικές πλαζ της Φρεαττύδος, του Αλίμου  και του Αγ. Κοσμά; Αν έμενε στην πτωχή Σαλαμίνα δεκάρα δεν θα δίνατε, το πολύ πολύ να το περνάγατε στα ψιλά!
Με αφορμή το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου, αυτές τις μέρες, έχουμε ακούσει και θ΄ ακούσουμε ακόμη πολλά. Ας μαζέψουν όμως κάποιοι τους δημοσιογραφίσκους που έχουν ξαμολήσει δεξιά κι αριστερά και λένε και γράφουν ό,τι τους κατέβει στα κεφάλια – στο οποία, ως φαίνεται, είναι μόνιμα εγκατεστημένες …πετρελαιοκηλίδες!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου