Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΚΕΣ




Καρφώνει: η Βίκυ Ψυλλάκη
 
@ Μο πω πω, τι στραπάτσο ήταν αυτό μανάρα μου; Τι φτύσιμο των επιλογών σου; Ρε, να μην είστε ικανοί να βγάλετε πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου; Ρε να΄ χετε γίνει σαράντα κομμάτια μέσα σε δυόμισι χρόνια; Είχαν λέει κι οι άλλοι δήμαρχοι προβλήματα. Ναι, μα αυτοί πρόεδρο τουλάχιστον βγάζανε. Κι ο Αγαπίου κι ο

@ Ο ένας έλειπε διακοπές, δεν ψήφισε. Οι άλλοι σας μαύριζαν ανοιχτά, φόρα παρτίδα, δημοσίως. Και κατά τα άλλα διοικείτε!
@  Τι να γίνει κυρίες μου, ανέμους σπείρατε, θύελλες θα θερίσετε!
@ Το νόστιμο είναι που η διορισθείσα πρόεδρος δεν έπαψε μέχρι τελευταία στιγμή να τη λέει κι από πάνω στους συναδέλφους της. Ακόμη και στην υποψηφιότητα του  κ. Αντώνη Χατζή αντέδρασε, για να αποστομωθεί στη συνέχεια από ολόκληρο το Σώμα, που του έδωσε τους διπλούς ψήφους απ΄  ότι πήρε εκείνη και τον χειροκρότησε όταν ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε. Απαξιώνοντάς την για ακόμη μια φορά. 
@Αληθεύει πως ήρθαν ελεγκτές στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαλαμίνας; Αν ναι, θα΄ χε ενδιαφέρον να βλέπαμε το πόρισμά τους.
@Οι Απόκριες έφυγαν, οι μάσκες έπεσαν.
@ Οι εκπτώσεις τελείωσαν, τα ψώνια κυκλοφορούν ελεύθερα.

@ Το LaLaLand , η ταινία που σάρωσε τα φετινά Όσκαρ γράφτηκε λένε για το Λος Άντζελες (L.A.) αλλά ο τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να αντιπροσωπεύει κι ένα κεντρικό κτίριο της Σαλαμίνας.
@ Είναι αλήθεια πως ο μόνος δήμος που αρνήθηκε, παρότι δέχτηκε τηλεφώνημα και από το αρμόδιο υπουργείο, να δημιουργήσει Κοινωνικό ΚΕΠ (αρμόδιο για όλα τα κοινωνικά προγράμματα και επιδόματα) ήταν ο Δήμος Σαλαμίνας; Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί;
@ Επ. εσύ, νούμερο φωτογράφε, σταμάτα να χαλβαδιάζεις σαρακοστιάτικα, μη σε μυριστεί ο γιαλαντζί Χίτλερ που έχεις δίπλα σου και σε ταράξει στην παντόφλα!
@ Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα μωρά μου, για μόλις 30 αργύρια. Και μετά κρεμάστηκε μόνος του.
@ Για πρώτη φορά παραδέχτηκε ανοιχτά η δήμαρχος πως έχει σοβαρό πρόβλημα στο συνδυασμό της, όταν η εκλεκτή της υποψήφια πρόεδρος δεν κατάφερε να συλλέξει πάνω από 12 ψήφους! «Το πρόβλημα είναι δικό μου» είπε «και πρέπει να το διαχειριστώ εγώ». Τι διαχείριση να κάνετε, κυρία δήμαρχε, όταν ενώ γνωρίζετε πως έχετε τέτοια θέματα, δίνετε στη δημοσιότητα τους νέους αντιδημάρχους πριν καν εκλέξετε προεδρείο; Τι διαχείριση να περιμένουμε, όταν μόλις προκύπτει ένα θέμα, πιάνετε τα τηλέφωνα δεξιά κι αριστερά σ΄ όλους τους δημάρχους να τους ρωτάτε τι να κάνετε και μας έχει πάρει πρέφα όλη η Αττική; Σε τι διαχείριση να ελπίζει κανείς, όταν πιστεύετε πως η πρόεδρος εκλέχτηκε από την πλειοψηφία της πλειοψηφίας, τη στιγμή που πήρε 12 ΝΑΙ και σεις είστε 20, άντε 17, άντε 16; Κι από απέναντι τουλάχιστον δύο την ψήφισαν κι άλλοι δύο λείπανε;
@ Γιάννης βγήκε, Γιάννης μπήκε στο τιμ των αντιδημάρχων. Το φωνάζουν από μόνοι τους πως τελικά  «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει»…
@Ένα πουλάκι μου΄ πε πως από την επόμενη της πρώτης Κυριακής των δημαιρεσιών, κάποια γνωστά σαλιγκαράκια ψάχνονται ήδη γι΄ άλλες… παραλίες.
@ΖΗΤΕΙΤΑΙ ψώνιο, κατά προτίμηση τεμπέλα, με λεφτά, σύζυγο αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερη προτίμηση στο άλλο φύλο, για να εργασθεί ως παραγωγός διαφήμισης και φωτογράφος στα «Νέα του Δημαρχείου». 24ωρο καμάκι στο f/b,  προϋπηρεσία σε άλλα μέσα,  καθώς και γνώσεις της επιστήμης της εκβιασμολογίας, που να αποδεικνύονται  από προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις, θα συνεκτιμηθούν. Για πληροφορίες: Πίσω από τον Ηλεκτρικό του Πειραιά, ξέρετε σεις….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου