Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Παρανομία κατ’ εξακολούθηση




Τι και αν πριν από λίγο καιρό, με ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, αναδείξαμε το θέμα, τι και αν οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται. Αυτοί συνεχίζουν να παρανομούν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τους νόμους και το περιβάλλον και την αισθητική- αφού ο εν λόγω χώρος βρίσκεται εκατό μέτρα παράλληλα της Λεωφ. Αιαντείου- αλλά, κυρίως, αδιαφορώντας παντελώς για την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Εδώ και κάποιους μήνες οι φωστήρες που διοικούν τον άμοιρο δήμο μας, έχουν μετατρέψει παράνομα τον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού κοιμητηρίου σε μια χωματερή-σταθμό μεταφόρτωσης, κάποιες φορές και   καύσης, των σκουπιδιών που συγκεντρώνουν εκεί.

 Μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε στην εφημερίδα μας από  αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, αναδεικνύουμε για ακόμη μια φορά το θέμα ερωτώντας τη δημοτική αρχή:

 - Μέχρι πότε θα παρανομείτε, κυρίες και κύριοι;
 - Μέχρι πότε, βρε αθεόφοβοι, θα συνεχίσετε αυτήν την παράνομη δραστηριότητα έξω και γύρω από τον χώρο που έχουν ταφεί οι δικοί μας άνθρωποι;

Υ.Γ. Φυσικά απάντηση δεν περιμένουμε, ελπίζουμε όμως κάποια στιγμή να παρέμβει ένας ευαίσθητος εισαγγελέας και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου