Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ – ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ « Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ »



Πολύ θετική ήταν η ομόφωνη απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμινας τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στην 5η τακτική συνεδρίαση του. για το θέμα του  Ο.Τ.23  της Ψιλής Άμμου και μετά από το αίτημα του Συλλόγου μας για επαναχάραξη του αιγιαλού.            
            Μετά τη Δικαίωση δικαστικά του Συλλόγου μας  στην αντιδικία του με την τέως Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και πλέον Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αττικής, με την υπ’αρ.78/2017απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που έκρινε ως κοινόχρηστο τον χώρο, μέσα στον οποίο βρίσκεται και χρησιμοποιείται  ως έδρα του Συλλόγου, καθώς και την  ακύρωση του προστίμου των 32.939,59 ευρώ που του επιβλήθηκε, πήραμε την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου να ξεκινήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τη διαδικασία για την επαναχάραξη του αιγιαλού στην Ψιλή Άμμο.

            Με μεγάλη χαρά και με ένα δυνατό χειροκρότημα υποδέχτηκαν την απόφαση  οι κάτοικοι της Ψιλής Άμμου που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
            Το Δ.Σ., του Συλλόγου μας ευχαριστεί εκ μέρους των κατοίκων της περιοχής τη Δήμαρχο Σαλαμίνας και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την πολύ θετική απόφασή τους.
            Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Δικηγόρο Πειραιά κ.Όλγα Σαββίδου, που στήριξε το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου μας.
            Με μεγαλύτερη ενθάρρυνση  το  Διοικηκό Συμβούλιο  του Συλλόγου θα συνεχίσει την δραστηριότητά του για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του οικισμού, ιδιαίτερα των νέων.
            Επόμενος μεγάλος στόχος του Συλλόγου μετά την  επαναχάραξη του αιγιαλού της περιοχής είναι: Η διαμόρφωση ενός υπερτοπικού αθλητικού κέντρου, (περπατώντας ανοίγει ο δρόμος)!!!!
            Καλούμε τους νέους και τις νέες κοντά μας, να διεκδικήσουμε μαζί αυτό που τους αξίζει.


 ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου