Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

1οι ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2017



Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά έλαβαν χώρα οι 1οι αγώνες επιλογής εθνικών ομάδων. Ο ΓΝΟΣ ήταν παρών με 12μελή αποστολή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες ανδρών, εφήβων νεανίδων, και παίδων κορασίδων.
Τέσσερεις αθλητές προκρίθηκαν στην επόμενη φάση κάνοντας δυναμική εμφάνιση. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν η Μαρκέλλα Κάβουρα και η Λένα Κάβουρα που μέσα σε ένα χρόνο προπόνησης, διεκδικούν μια θέση στη εθνική νεανίδων και συμμετοχή στο Ολυμπιακό φεστιβάλ νεότητας που θα γίνει στο Σέγκεντ της Ουγγαρίας το καλοκαίρι. Στις προκρίσιμες θέσεις της κατηγορίας ανδρών ήταν και οι Ανδριανός Γεώργιος και ο Παπανδρέου Απόστολος.
1)Μαρκέλλα Κάβουρα : Προεθνική κορασίδων
2) Λένα Κάβουρα: Προεθνική κορασίδων
3) Ανδριανός Γεώργιος:  Προεθνική ανδρών
4)Παπανδρέου Απόστολος:  Προεθνική ανδρών

Εξαιρετική εμφάνιση επίσης πραγματοποίησαν οι Ζαχαρίας Γεώργιος και Παπαδόπουλος Ιωάννης που για λίγα εκατοστά έχασαν την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Στους αγώνες κλήθηκαν να αγωνιστούν ως επίλεκτοι και οι πρωταθλητές της κατηγορίας παμπαίδων Χατζής Παναγιώτης και Χατζηνικολάου Κίμων. Οι δυο νέοι αθλητές τα κατάφεραν περίφημα αφού έκαναν εξαιρετικούς χρόνους και έδωσαν υποσχέσεις ότι θα είναι οι μελλοντικοί εκπρόσωποι των εθνικών ομάδων σε μεγάλες διοργανώσεις.
Επίσης οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές Κανάκης Ιωάννης Γκεζέπογλου Παρασκευή και Καλογερίδης Ευάγγελος συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση κερδίζοντας μεγάλη αγωνιστική εμπειρία.
Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της ομάδας Αποστόλης Παπανδρέου για τα αποτελέσματα της ομάδας αφού το προπονητικό πρόγραμμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο.
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν ο Πρόεδρος Πέτρου Γεώργιος  και ο έφορος Νικόλαος Κάβουρας και το ΔΣ για τους κόπους τους που μετουσιώνονται σε αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου