Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ένα νούμερο αλλάζει μόνο ή μήπως όχι;



Λίγες ώρες πριν αποχαιρετίσουμε μία ακόμη χρονιά ο κόσμος ξεχνάει για λίγο τις έννοιες του, ο καθένας κάθεται με τους δικούς του ανθρώπους όπως καιρό τώρα δεν είχε κάτσει και κάπως έτσι νιώθει έστω για λίγο ελεύθερος.

Ελεύθερος από προβλήματα, οικονομικά, οικογενειακά, εργασιακά  κ.ο.κ . Ελεύθερος γιατί πολύ απλά μπορεί να απολαύσει τις πιο απλές και όμορφες στιγμές με τα άτομα που αγαπάει και τον αγαπάνε. Τα άτομα που καθημερινά δίνει το παν για να τα έχει χαρούμενα και όσο το δυνατόν περισσότερο ευτυχισμένα. Τα άτομα που όποτε περνάει μια δύσκολη στιγμή είναι εκεί, δίπλα του.


Δεν θα σας πω πως η νέα χρονιά που έρχεται θα είναι δίχως προβλήματα και έγνοιες . Αυτά πάντα θα υπάρχουν διότι έτσι είναι η ζωή φίλοι μου. Αυτό που θα σας συμβουλέψω όμως είναι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου και μέσα από αυτή την ταλαιπωρία που όλοι μας περνάμε να βρίσκετε ή καλύτερα να δημιουργείτε στιγμές με τα άτομα  που θα σας κάνουν να νιώθετε άλλοι άνθρωποι. Ναι περνάμε δύσκολους καιρούς δεν λέω, αλλά να θυμάστε στο σκοτάδι δεν βλέπεις μέχρι να αποφασίσεις ΕΣΥ να ανάψεις το φως.

Δεν θα ευχηθώ καλή χρονιά αλλά με το καλό οι μέρες που έρχονται, άλλωστε δεν αλλάζει τίποτα παρά ένα νούμερο εκτός κι’ αν εμείς διαλέξουμε να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας.


Μάριος Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου