Σελίδες

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άη - Βασίλης πάει για ύπνο από τις 8 !!!



Πολύ υπναράς μας προέκυψε ο Άη- Βασίλης του Δήμου Σαλαμίνας, αφού από τις 8 το βράδυ στο χωριό του δεν κινείται φύλλο!!!  
Ακούγαμε και μεις το χωριό του Άη Βασίλη και το χωριό του Άη Βασίλη, που θα πάνε τα παιδιά μας να διασκεδάσουν και νομίζαμε πως θα λειτουργούσε όπως λειτουργούν πανελληνίως και παγκοσμίως όλα τα αντίστοιχα χωριά αυτών των ημερών ή, τουλάχιστον, όπως λειτούργησε το αντίστοιχο χωριό επί δημαρχίας Β. Αγαπίου και επί προεδρίας στη ΔΕΠΑΣ τότε του Δ. Νάννου. Μα καλά, τίποτα δεν διδαχθήκατε όλοι εσείς οι πρ. δημ. σύμβουλοι Αγαπίου και νυν σημερινή δημοτική αρχή από τους τότε συναδέλφους σας; Στο κάτω κάτω, εδώ βρίσκονται, μπορούσατε να τους ρωτήσετε βρε αδερφέ πώς τα κατάφεραν!

Είναι δυνατόν το εν λόγω χωριό – ο Θεός να το κάνει – να κλείνει την επαύριο των Χριστουγέννων από τις 8 το βράδυ; Ποιος φαεινός νους σκέφτηκε να το ανοίγει από τις 4 το μεσημέρι; Δεν βρέθηκε ένας φωστήρας που να σκεφτεί πως τέτοια ώρα τέτοιες μέρες ο κόσμος ακόμη δεν έχει σηκωθεί απ΄ το τραπέζι;  Πού έχετε αστέρια μου ξαναδεί να κλείνει η πόρτα και να μην υπάρχει ούτε ένα ωράριο πάνω στο υποτιθέμενο πανό που πληρώνουμε για να γνωρίζει ο κόσμος που μένει απ΄ έξω πότε θα ευαρεστηθείτε να ανοίξετε; Πού ξανακούσατε να στήνονται χωριά του Άη – Βασίλη με 7ωρο και να κλείνουν από τις 8 το απόγευμα;
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Με άλλη θεματική. Προς το παρόν διασκεδάστε! Και καλή χρονιά στον τεμπέλη Άη – Βασίλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να σεβόσαστε την προσωπικότητα του άλλου, τα σχόλια σας να είναι κόσμια διαφορετικά θα διαγράφονται!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.