Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

«Διοργάνωση αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής L II για φιλανθρωπικούς σκοπούς ».



Σας ενημερώνουμε ότι ο όμιλος μας όπως και πέρσι πρόκειται να διοργανώσει τον 2ο αγώνα πρακτικής σκοποβολής LII στις 18/12/2016 ημέρα Κυριακή για φιλανθρωπικό σκοπό ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Με απόφαση του Δ.Σ. του ομίλου μας το παράβολο συμμετοχής των αθλητών σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είναι χρηματικό αλλά θα είναι  προσφορά  σε τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, γάλατα κ.λ.π.) ίσης περίπου αξίας, τα οποία θα μοιραστούν από το Δ.Σ. σε άπορες οικογένειες και άτομα που τα έχουν ανάγκη.
Ως εκ τούτου και με την ευαισθησία που σας διακρίνει παρακαλούμε  για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σκοπού μας και συνεισφέροντας από πλευρά σας με κάθε δυνατή προσπάθεια.

Επίσης θα θέλαμε να βοηθήσετε με τα μέσα που διαθέτετε, (με δελτία τύπου κ.λ.π) έτσι ώστε να δημοσιοποιηθεί ο συγκεκριμένος αγώνας καθώς και μετά από αυτόν η διανομή των τροφίμων που θα έχουν μαζευτεί σε συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο νέο Σκοπευτήριο Σαλαμίνας από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, με την ελπίδα ότι θα παρευρίσκεστε για τις απονομές των μεταλλίων.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  




ΚΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                               ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τηλ. Επικοινωνίας 6945399500 Γ.Κουναλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου