Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Τα ίδια Παντελάκη μου … τα ίδια Παντελή μου !!!

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Σήμερα 16 Νοεμβρίου εκδικαζόταν στο Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά η μήνυση της Δημάρχου Σαλαμίνας, σύμφωνα με την οποία μήνυε εμένα και τα μέλη του  Δημοτικού Συμβουλίου, που είχαν εγκρίνει με την ψήφο τους, τόσο την μελέτη, όσο και τον τρόπο δημοπράτησης  του έργου «Πλακόστρωση του αύλειου χώρου του Ι. Ν. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου» στα Αμπελάκια και … ως συνήθως … ζητήθηκε από πλευράς Δήμου και Δημάρχου Σαλαμίνας ΑΝΑΒΟΛΗ !!
Αν και γνώριζε η Δήμαρχος, τουλάχιστον από το καλοκαίρι την πάγια  θέση και άποψη της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου, ότι δεν παρίσταται σε δίκες κατά πρώην Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, παρ’ όλα αυτά, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα διόρισε, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, δύο Δικηγόρους, προκειμένου να παραστούν στην δίκη, ως συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής !!!
Ω !!! του θαύματος και οι δύο διορισμένοι Δικηγόροι είχαν σήμερα άλλες δίκες και δεν μπορούσαν να παραστούν !!!
Ερωτάται η Δήμαρχος:
__ Γιατί, ενώ γνώριζε εδώ και αρκετούς μήνες τόσο την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, όσο και την πάγια θέση των Δικηγόρων του Δήμου, περίμενε στην … Τούρλα του … Σαββάτου να διορίσει Δικηγόρους;;;


__ Δεν γνώριζε, ότι οι Δικηγόροι που διόρισε είχαν σήμερα ανειλημμένες υποθέσεις;;; Δεν την ενημέρωσαν ότι αδυνατούσαν να παραστούν;;; Τόσες χιλιάδες Δικηγόρους έχει η Αθήνα και ο Πειραιάς. Αυτούς βρήκε να διορίσει, οι οποίοι είχαν ήδη ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις;;;
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Δυστυχώς βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης, τόσο δικής μου, όσο και συνεργατών μου, μέσα από ανυπόστατες κατά την άποψη μας κατηγορίες.
Κατηγορίες που, όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να τις κρίνει η Δικαιοσύνη όλοι αυτοί οι κατήγοροι ζητούν απεγνωσμένα αναβολές (βλέπε υποθέσεις Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων και Κουτούκα - Μάνογλου).
Τέλος, θέλω να γνωρίζετε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προασπιζόμενοι τη τιμή και την υπόληψη μας και φυσικά μέσα από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης να αποκαλύπτονται τα πρόσωπα και οι επιδιώξεις των συκοφαντών.
Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου