Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Συνέντευξη της Εύης Καρακώστα στην εφημερίδα Free Sunday

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Free Sunday, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Β' Πειραιά, Εύη Καρακώστα χαρακτήρισε ως "φτηνό τέχνασμα", το αίτημα της αντιπολίτευσης, μέσω του προέδρου της ΝΔ  για σύσταση Εξεταστικής  Επιτροπής για τους χειρισμούς στη διαπραγμάτευση το α' εξάμηνο του 2015.
Αναλυτικότερα στην ερώτηση αν συμφωνεί, απάντησε:

Το «αίτημα» είναι ένα φτηνό τέχνασμα, αποτελεί μια προσπάθεια των υπεύθυνων της οικονομικής καταστροφής του τόπου να αλλοιώσουν την ιστορία, καλύπτοντας έτσι τις ευθύνες τους.
Κατά την προσφιλή τους τακτική «πετούν τη μπάλα στην εξέδρα»…


Το ίδιο έκαναν πρόσφατα, με τον θόρυβο που σήκωσαν περί πλειστηριασμών, αποκρύβοντας σκόπιμα τη δέσμευση που είχαν λάβει με το περιβόητο e-mail  Χαρδούβελη  για πλήρη άρση κάθε προστασίας από πλειστηριασμούς, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές συνέπειες.
Ας μας πουν λοιπόν ή καλύτερα ας σταματήσουν να κρύβουν τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει με τους δανειστές για εξωπραγματικά πλεονάσματα και ας ρίξουν μια ματιά στα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, που εμφανίζουν κατά το 2015,  το 35,7% του πληθυσμού μας σε κατάσταση φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού. Είναι η απάντηση, που αποδομεί την προσπάθεια του παλιού πολιτικού κατεστημένου που εκπροσωπούν, να αποσείσει τις ευθύνες του για τα εξοντωτικά αποτελέσματα της πολιτικής του. 


Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου