Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Λαμπερός γάμος



Στο κλαμπ των παντρεμένων κι επίσημα ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας Ηλίας Παπασάββας, που ενώθηκε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, γνωστή τενίστρια Ηρώ Αγαπίου.
Κατάμεστη η πλατεία του Ι. Ν. Αγίου Μηνά, όπου τελέστηκε το μυστήριο, από συγγενείς και φίλους, ανάμεσά τους και πολλά γνωστά πρόσωπα από την τοπική δημοτική αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή, αφού κι οι δύο οικογένειες έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα κοινά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Εκεί οι βουλευτές της Ν.Δ. Ελ. Βόζενμπεργκ και Γ. Τραγάκης, οι πρ. δήμαρχοι Θ. Μακρής και Β. Αγαπίου (θείος και νονός της νύφης), δημοτικοί σύμβουλοι, πολλοί εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες, οικονομικοί παράγοντες, εκπρόσωποι της κυπριακής κοινότητας.
Συγκινημένοι ο επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος καθηγητής Όμηρος Παπασάββας με τη σύζυγό του επίσης γνωστή εκπαιδευτικό Δώρα Παπαϊωάννου αλλά και οι γονείς της νύφης Ανδρέας και Δέσποινα Αγαπίου. Πανέμορφη η Ηρώ, φορώντας ένα ξεχωριστό δαντελένιο νυφικό, άνετος -όπως πάντα- ο γαμπρός, αεράτοι και κομψοί και οι κουμπάροι Νίκος και Πάρη Διολή.
Η συνέχεια δόθηκε στο γνωστό χώρο δεξιώσεων «Ακταία», όπου το ζευγάρι έκοψε εν μέσω εντυπωσιακών εφέ και χειροκροτημάτων την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα.  Ακολούθησε γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν ένας γάμος ξεχωριστός.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου