Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Βουλευτής Β' Πειραιά Δ. Καμμένος υποδέχτηκε τους Σαλαμίνιους Παγκόσμιους Πρωταθλητές κωπηλασίας Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα

Ευχαριστώ θερμά τον Βουλευτή Β Πειραιά Δ. Καμμένο που στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής των Ελλήνων δεσμεύτηκε πως θα σταθεί στο πλευρό των δυο Σαλαμίνιων Παγκόσμιων πρωταθλητών της κωπηλασίας Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα συνδράμοντας στην προσπάθειά τους, τόσο με την εύρεση χορηγιών και υλικών προμηθειών, όσο και στην προσωπική τους εξέλιξη.
Ληφθεί υπόψη ότι ήταν ο μόνος που ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους, όχι μόνο για να εκφράσει τα συγχαρητήρια του αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.
Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που μας κάνουν περήφανους.


ΓΚΙΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣΠολιτευτής ΑΝΕΛ Β Πειραιά


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
02-09-2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτριος Κ. Καμμένος είχε την τιμή να υποδεχτεί στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Βουλής τους παγκόσμιους πρωταθλητές κωπηλασίας Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα από τη Σαλαμίνα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι αθλητές αναφέρθηκαν στα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αθλητές και δη οι κωπηλάτες στη χώρα μας στον αγώνα τους να διακριθούν τιμώντας τη χώρα μας.
Ο Βουλευτής με τη σειρά του δεσμεύτηκε πως θα σταθεί στο πλευρό των δυο αθλητών, συνδράμοντας στην προσπάθειά τους, τόσο με την εύρεση χορηγιών και υλικών προμηθειών, όσο και στην προσωπική τους εξέλιξη.
Οι αθλητές ευχαρίστησαν το Βουλευτή καθώς ήταν ο μόνος που ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους, όχι μόνο για να εκφράσει τα συγχαρητήρια του αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.


Δημήτριος Κ. Καμμένος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου