Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο της ΔΕΗ



«Μεταξύ μας» για άλλη μία φορά η σημερινή κινητοποίηση – διαμαρτυρία έξω από τα μέχρι σήμερα γραφεία της ΔΕΗ στη Σαλαμίνα. Στην είσοδο των γραφείων, που παρέμειναν κλειστά (από τη Δευτέρα οι υπηρεσίες μεταφέρονται στο Κερατσίνι), είχε παρκάρει όχημα του Δήμου, ενώ, πρέπει να πούμε πως όλες οι δημοτικές παρατάξεις ήσαν παρούσες με τους επικεφαλείς τους και δημοτικούς συμβούλους. Ωστόσο απείχε για ακόμη μία φορά ο πολύς κόσμος, οι ίδιοι δηλαδή οι καταναλωτές της ΔΕΗ, που από την ερχόμενη εβδομάδα θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν εκτός Σαλαμίνας για να τακτοποιήσουν τις όποιες υποθέσεις τους.
Και μπορεί η κινητοποίηση να έγινε αργά, μπορεί εν έτει 2016 οι δημότες να ενημερώνονται με μέσα που μας γυρνούν δεκαετίες πίσω, ωστόσο η μέχρι τώρα εμπειρία δεν έχει δείξει πως οι κάτοικοι αυτού του νησιού, γηγενείς και μη, συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις και δράσεις που αφορούν εν τέλει τους ίδιους και την ποιότητα ζωής τους – όσο κι αν έχουν ενημερωθεί.
Ακόμη μια δημόσια υπηρεσία εκτός Σαλαμίνας. Ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση του τόπου μας που, κατά τα άλλα, χθες γιόρταζε τα «Σαλαμίνεια». Ας ελπίσουμε το κακό να σταματήσει εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου