Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Και κλέφτες και Μαλάκες!



Δεν είστε μόνο κλέφτες, συκοφάντες, λαμογια, ρουφιάνοι, κουκουλοφόροι, φασισταριά, γελοίοι,  και οτιδήποτε αισχρό μπορεί να υπάρχει, είστε και πολύ μεγάλοι μαλάκες.
Αναφέρομαι στα μικρά ανθρωπάκια που διαχειρίζονται ένα ρουφιανομπλόκ, βγάζοντας μάλιστα και χαρτζιλίκι για την οργάνωση τους και δεν έχουν το θάρρος να γράψουν το όνομα τους.
Το μόνο που κάνουν λοιπόν αυτά τα υποκείμενα είναι να κλέβουν άρθρα και κείμενα ανθρώπων που κουράστηκαν για να τα γράψουν κάνοντας πολλές φορές  ρεπορτάζ και έρευνα, καταβάλλοντας πολύ κόπο.

Αυτό/α  το/α  υποκείμενο/α  λοιπόν για ακόμη μια φορά έκλεψε/αν  το ρεπορτάζ  από την εκδήλωση για το δασικό πρόβλημα που έγινε σήμερα στην αίθουσα Μπογρη.
Είναι τόσο καραγκιόζης που για να κράτηση δήθεν τα προσχήματα το μικρό αυτό ανθρωπάκι/α, πάντα στο τέλος του άρθρου γράφει/ουν και την πηγή του, κάτι που κάνει/ουν  χωρίς ποτέ την άδεια του φέροντος την πνευματική ιδιοκτησία του άρθρου.
Σήμερα έκανε/αν  ακόμη μια όπως συνηθίζει/ουν  μαλακία, υπέγραψε/αν  το άρθρο (το μόνο που μπήκαν στον κόπο να κάνουν τα σκουλήκια) σαν Χρήστος Θεοχάρης.
Που βρήκες ρε ξεφτίλα το Χρήστος Θεοχάρης;
Υ.Γ: Μια προειδοποίηση προς τη (συντροφιά) του εν λόγο ρουφιανομπλοκ.
Ουαί κι αλλοίμονο αν κάποια στιγμή σιγουρευτώ για τα ονόματα σας.
Τότε πρέπει να βρείτε καράβι να φύγετε δια παντός από τη Σαλαμίνα.
Και να είστε σίγουροι πως αυτή η στιγμή είναι μάλλον πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου