Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



           Την 18/04/2016 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ε.Ε.Π. υπό την Προεδρεία του κ. Γεωργίου Μπενέτου, Προέδρου του Επιμελητηρίου. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η  υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων & ευάλωτων κοινωνικών ομάδων / μελών του Ο.Α.Ε.Ε.
          Συγκεκριμένα βάσει πρόσφατης ενημέρωσης από τον Ο.Α.Ε.Ε., με τον ν. 4368/2016 , δικαιούχοι της ως άνω παροχής είναι οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Ε. και τα μέλη της οικογένειας τους, οι οποίοι έχουν απωλέσει τις ασφαλιστικές τους καλύψεις λόγω οφειλών και δεν δικαιούνται παροχών υγείας. Οι εν λόγω δικαιούχοι έχουν  το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στις Δημόσιες Δομές Υγείας και δικαιούνται νοσηλευτικής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

          Όπως τόνισε  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Μπενέτος: «Χαιρετίζουμε ως Επιμελητήριο την κίνηση αυτή που διασφαλίζει στοιχειωδώς τις γενικότερες ανάγκες ιατρικής φροντίδας συναδέλφων μας που πλήττονται βάναυσα λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών, θεωρώντας ότι ικανοποιήθηκε ένα δίκαιο αίτημα της Επιμελητηριακής κοινότητας. Θα χαρούμε όμως περισσότερο, όταν στα πλαίσια της πολυπόθητης ανάπτυξης, δεν θα μείνει κανένας επαγγελματίας & έμπορος χωρίς ιατρική φροντίδα, επειδή θα έχει την δυνατότητα να πληρώνει κανονικά τον ασφαλιστικό του φορέα         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου