Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Σχετικά με τη σύλληψη υπαλλήλου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Νότιου Τομέα Αθηνών



Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Αθηνών, συνελήφθη χθες στην Υπηρεσία για παράβαση του άρθρου 235 του Π.Κ. «Δωροληψία Υπαλλήλου», καθώς βρέθηκε με προσημειωμένο χρηματικό ποσό για τη διαδικασία ανανέωσης της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος πολίτη.
Η Περιφερειακή Αρχή επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για να λάβει σχετική ενημέρωση και αναμένει άμεσα τις προβλεπόμενες ενέργειες όπως την άσκηση ποινικής δίωξης προκειμένου να ανασταλούν τα καθήκοντά του, και το κατηγορητήριο για να τεθεί σε αργία και να παραπεμφθεί πειθαρχικά. Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η πάταξη της διαφθοράς που υπονομεύει τη δημόσια διοίκηση, είναι πρωταρχική προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή Αττικής, η οποία επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αδιαφάνειας, φαυλότητας και διαφθοράς που απαξιώνουν το έργο των δημοσίων λειτουργών και λειτουργούν εις βάρος των πολιτών, δημιουργώντας προϋποθέσεις απόρριψης της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου