Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» – Μαύρη συναλλαγή εκατομμυρίων με υπογραφή του εγκέφαλου των εκβιαστών

ΓΥΡΙΣΑΝ 8 εκ ευρώ μετοχές νύχτα σε οφσόρ με υπογραφή του εγκέφαλου της σπείρας!
PT MEDIA με έδρα την Λιβερίας η βρώμικη οφσορ. Το «Πρώτο Θέμα» έχει επιδοθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε έναν ανηλεή πόλεμο κατά της ηρωΐδας που αποκάλυψε την συμμορία των εκβιαστών. Κάποιοι θεώρησαν ότι αυτό γίνεται επειδή η εφημερίδα αναφέρεται ρητά στις συνομιλίες ως μέσο που συμμετείχε στους εκβιασμούς, γι’ αυτό και προσπαθεί να απαξιώσει την μάρτυρα.

Η υπόθεση όμως είναι πολύ πιο σκοτεινή. Συγκεκριμένα αφορά μία «μαύρη» μεταβίβαση μετοχών της εφημερίδας, στο ιλιγγιώδες ποσό των 8 εκ ευρώ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ!

Το κόλπο στήθηκε μέσω οφσορ με έδρα Monrovia και η συναλλαγή ολοκληρώθηκε με την μεταβίβαση της οφσορ. Χωρίς φυσικά το δημόσιο να εισπράξει η έστω να γνωρίζει ποιός διέθεσε αυτό το ιλιγγιωδες ποσό κατω από την μύτη των αρχών. Την προέλευση του, την ταυτότητα του κατόχου πλέον των μετοχών μιας εφημερίδας που χρησιμοποιείται για την εξόντωση πολιτικών από την εποχή του ανελέητου πολέμου στον Κώστα Καραμανλή.
Η αποκάλυψη του περιοδικού Hot Doc ότι η συναλλαγή έγινε με την υπογραφή του εγκεφάλου της σπείρας έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών αφού η εμπλοκή της εφημερίδας φαίνεται ότι υπερβαίνει την απλή συνέργεια στους εκβιασμούς. Και τώρα δεν υπάρχουν Ζαχόπουλοι για να πηδήξουν από μπαλκόνια από τους εκβιασμούς της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου