Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΝΟΒΣ






Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου έκοψε τη βασιλόπιτα και ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου (ΝΟΒΣ) στο ξενοδοχείο “MELINA Resort”.
Την εκδήλωση άνοιξαν τα …ναυτόπουλα του Ομίλου, που τραγούδησαν κάλαντα και θαλασσινά τραγούδια. Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΝΟΒΣ Ι. Φιλιππάτος, που ευχήθηκε Καλή Χρονιά κι έκανε έναν απολογισμό του έτους που πέρασε, αναφερόμενος κυρίως στις επιτυχίες που είχε ο Όμιλος, ο οποίος αριθμεί σήμερα 136 αθλητές.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα μέλη και τους ανθρώπους που βοήθησαν τον ΝΟΒΣ, ανάμεσά τους μάλιστα βραβεύτηκε το επίτιμο μέλος κ. Ιωάννης Έξαρχος, ο οποίος το 2015 ήταν ο δωρητής ενός ιστιοφόρου.

Η αθλήτρια του Ομίλου Σεμίνα Φράττη βραβεύτηκε για την αγωνιστικότητά
της, αφού "σάρωσε" τη χρονιά που μας πέρασε τα πρωταθλήματα.


Στη συνέχεια έγινε η απονομή των πτυχίων των αποφοίτων του 13ου και 14ου Σχολείου Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θαλάσσης, δόθηκαν οι αναμνηστικοί έπαινοι για τα παιδιά που συμμετείχαν στη δράση για τον καθαρισμό των ακτών, ενώ βραβεύτηκαν οι αθλητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε για την αγωνιστικότητά τους και για την αλληλεγγύη που επέδειξαν απέναντι στους συναθλητές τους.
Στην εκδήλωση του ΝΟΒΣ παραβρέθηκαν εκτός από τη δήμαρχο, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Π. Χατζηπέρος, οι αντιδήμαρχοι Στ. Γεροντιώτου, Γ. Βενετσάνος και Γ. Σκιαθίτης, ο πρόεδρος του Λ.Τ. Γ. Λένης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ο πλωτάρχης κ. Παχής ως εκπρόσωπος του Διοικητή του Ν/Σ , ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιστιοπλοϊας Χρ. Γιαννίδης, πρόεδροι ναυτικών, αλιευτικών και εξωραϊστικών συλλόγων του νησιού, η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Σ. Σακελλαρίου, που βρήκε και το φλουρί της βασιλόπιτας, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου