Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Η κοπή της βασιλόπιτας στην Κοινότητα Αιαντείου



Τη βασιλόπιτα για το 2016 έκοψε σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου η Δημοτική
Κοινότητα Αιαντείου εν μέσω μεγάλου αριθμού κατοίκων της περιοχής και παρουσία της δημάρχου Σαλαμίνας, του αντιπεριφερειάρχη Νήσων, του τ. δημάρχου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων εξωραϊστικών συλλόγων, κ.ά.
Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου Καίτη Μπούταλη – Παυλίδη καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά, ενώ το λόγο για ευχές πήραν στη συνέχεια η δήμαρχος και ο αντιπεριφερειάρχης, που αναφέρθηκαν στο έργο που έχει, όπως τόνισαν, ξεκινήσει.

Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Ιατρείου κ. Έφη Ζήση, παίρνοντας το κομμάτι
της,  αναφέρεται στο έργο του Κοιν. Ιατρείου.
Τη δική του απάντηση έδωσε από μικροφώνου ο τ. δήμαρχος Γ. Τσαβαρής, που υπενθύμισε την αποχέτευση του Αιαντείου την οποία, όπως είπε, είχε δρομολογήσει η δική του δημοτική αρχή ζητώντας, απευθυνόμενος στον κ. Χατζηπέρο, να μάθει πού βρίσκεται το θέμα.
Αλήθεια, μιας κι ακούστηκε: Τι έχει γίνει με την αποχέτευση του Αιαντείου; Προχωρά ή έχουμε μείνει στις μελέτες; Γιατί όταν πριν λίγους μήνες ξανατέθηκε μέσα στην Οικονομική Επιτροπή, η δήμαρχος δε γνώριζε τίποτα. Έχει εγκαταλειφτεί το θέμα; Μήπως πρέπει να ξανάρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ίσως και με πρωτοβουλία της Δημ. Κοινότητας;  Μήπως οι αρμόδιοι, εκτός από τις ευχές τους, χρωστούν και μια ενημέρωση στους κατοίκους του Αιαντείου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου