Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΣΦΗΝΑΚΙΑ



·   
    «Θα κυνηγήσουμε αυτούς που κυνηγούν τους λαούς μας»  δήλωσε ο Ομπάμα. Δηλαδή ποιους θα κυνηγήσουν; Τους εαυτούς τους;
·       Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι μαριονέτες που κυβερνούν τον πλανήτη;
·       Γράφει ο μπουμπουνοκέφαλος στο Facebook: Η Γαλλία θα κλείσει τα σύνορά της κι εμείς εδώ τι κάνουμε; Μα ακόμα άνθρωπέ μου  δεν έχεις καταλάβει ότι τα σύνορά μας είναι το Αιγαίο; Μπορείς να υψώσεις φράχτη στη θάλασσα βρε κακομοίρη; Ή να τους πυροβολούμε με το που φτάνουν στα νησιά μας;
·       Με τη «λογική» αυτή,  πρέπει να πυροβολούν και τους χιλιάδες Έλληνες που αναγκάζονται να μεταναστεύουν τα τελευταία χρόνια λόγω του οικονομικού πολέμου που έχει κηρυχθεί στη χώρα μας!

·       Πάνω από δύο ώρες χρειάστηκαν τα τσοντοκάναλα (αυτά που υποτίθεται προσφέρουν ενημέρωση) για να ξυπνήσουν και να μεταδώσουν την είδηση για το τραγικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Μοναδική εξαίρεση η ΕΡΤ με την ανταποκρίτριά της στην πόλη του φωτός Θωμαΐδα Παπαϊωάννου. Έτσι εκλαμβάνουν, φίλοι μου, την ενημέρωση τα κανάλια της διαπλοκής, της διαφθοράς και της προπαγάνδας.
·       Αθώους σκότωσαν οι ισλαμοφασίστες στο Παρίσι, αδιακρίτως  σκόρπισαν τον θάνατο. Μήπως όμως αθώους δεν σκότωσαν και οι βομβαρδισμοί στη Γιουγκοσλαβία; Στο Ιράκ; Στον Λίβανο; Στη Λιβύη; Στην Παλαιστίνη; Στο Αφγανιστάν και, εσχάτως, στη Συρία; Δυστυχώς τα θύματα κι από τις δύο πλευρές είναι πάντα αθώοι!
·       Η πλευρά της «νομιμότητας» τα αθώα θύματα τα ονομάζει “παράπλευρες απώλειες”.
·       Μια χούφτα ισλαμοφασίστες κατάφεραν να τρομοκρατήσουν την παγκόσμια κοινότητα. Ισλαμοφασίστες των ηγετίσκων του υποτιθέμενου αναπτυγμένου κόσμου. Κι  αλήθεια, τι κάνουν αυτοί οι ηγετίσκοι, που υποτίθεται είναι οι υπερδυνάμεις του πλανήτη, για να προστατέψουν τους δικούς τους πολίτες;
·        Κανείς δεν μας δείχνει τι κάνουν οι Γάλλοι στρατιώτες στο Μάλι και στο Τσαντ, αυτό που θα προσπαθήσουν να μας βάλουν βαθιά στο κεφάλι μας είναι ότι για όλα τα δεινά φταίνε μόνο οι τζιχαντιστές, το ISIS και οι μουσουλμάνοι.
·       Δεκαοκτώ χιλιάδες σπίτια κατεδαφίστηκαν από την επίθεση των Ισραηλινών στη Γάζα. Οι νεκροί; Ξεπερνούν τους 1.500! Και μετά οι δυτικοί ηγετίσκοι παριστάνουν τους έκπληκτους. Πάρα πολλά Αμερικάνικα πανεπιστήμια αυτή τη στιγμή τελούν υπό κατάληψη με το τεράστιο φοιτητικό κίνημα να έχει εξαπλωθεί σε όλη την χώρα. Το ξέρεις; Φυσικά κι όχι, γιατί ποιος θα στο πει; Τα κανάλια σου λένε μόνο αυτό που αυτοί θέλουν να σου πουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου