Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Φάρμακα για τους πρόσφυγες του Ελαιώνα από το Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη






Σε δωρεά φαρμάκων στο Κέντρο  ανοιχτής προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων Ελαιώνα προχώρησε ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου συγκέντρωσε 5 κούτες και 2 τσάντες φάρμακα και αναλώσιμα υλικά. 
 Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
 «Με βάση τις νέες προκλήσεις εξακολουθούμε να  αναπτύσσουμε ένα διευρυμένο δίκτυο κοινωνικών  δομών ενάντια στην κρίση και την ανθρώπινη εξαθλίωση με στόχο την πιο άμεση και αποτελεσματική παροχή κοινωνικών υπηρεσιών. Είναι ενθαρρυντική και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου σ’αυτό το κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στα δημοτικά ιατρεία μας συγκεντρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα φάρμακα και νοσοκομειακό υλικό για την ανακούφιση των προσφύγων. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίζουμε την πολιτική μας με ποικιλόμορφες παρεμβάσεις  και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή σύμφωνα με την οποία αναφέρει τα εξής:

«Σε ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την προσφορά σας προς το ΚΕΕΛΠΝΟ με φάρμακα και αναλώσιμα, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη αρωγή και την ουσιαστική συμβολή σας στη δύσκολη αποστολή που καλείται να επιτελεί καθημερινά ο Οργανισμός και το προσωπικό μας.
Στις δύσκολες στιγμές που βρίσκεται η πατρίδα μας, η δωρεά σας σίγουρα αποτελεί δείγμα γενναιόδωρου υψηλού φρονήματος και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης γι’αυτούς που μπορούν να προσφέρουν. Η δωρεά σας προς το κοινωνικό σύνολο μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ, να είστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως με τον καλύτερο και σωστότερο τρόπο.
Σας ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε να συνεχίσετε να βοηθάτε όπου έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου