Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Διανομή οπωροκηπευτικών συνολικού βάρους 60 τόνων σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού



Πρόγραμμα διανομής οπωροκηπευτικών σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ξεκινάει να υλοποιεί, για μια ακόμα χρονιά, η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και Περάματος.
Η πρώτη διανομή θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, με την διάθεση ροδάκινων στους Δήμους Πειραιά, Περάματος, Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Κορυδαλλού και θα συνεχιστεί στις 8/9 με την διανομή στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Συνολικά, σε αυτή την πρώτη διανομή θα διατεθούν 60 τόνοι ροδάκινα, στο πλαίσιο του προγράμματος των υπουργείων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Εργασίας για τη λήψη έκτακτων μέτρων στήριξης των παραγωγών ορισμένων οπωροκηπευτικών.

Όπως έχει οριστεί με Υπουργική Απόφαση ωφελούμενοι του προγράμματος θα είναι κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι της κάρτας σίτισης και οι ωφελούμενοι των κοινωνικών παντοπωλείων.
Τα σημεία διανομής θα οριστούν από τον κάθε ένα Δήμο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη νέα διανομή οπωροκηπευτικών.                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου