Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δημοψήφισμα 2015: Νικητής ο Λαός!



Κι όμως, όταν οι λαοί ξυπνούν, οι τύραννοι πεθαίνουν!
Και πλέον έχει επιβεβαιωθεί ότι ο ελληνικός λαός ξύπνησε, όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν επιμελώς εδώ και δεκαετίες να τον αποβλακώσουν. Ο λαός ξύπνησε και πήρε την τύχη του στα χέρια του. Και μαζί ήρθε η ώρα να πληρώσουν όλοι όσοι τόσα χρόνια τον κορόιδεψαν κι έκαναν πάρτι στις πλάτες του, αποκοιμίζοντάς τον για να μπορούν αυτοί να πλουτίζουν ολοένα και περισσότερο.
Ο ελληνικός  λαός απέδειξε ότι στα δύσκολα εξακολουθεί να μπαίνει μπροστά, πως δε φοβάται τίποτα και κανέναν και πως δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς και στην προπαγάνδα. Τίμησε έτσι με τη στάση του τους προγόνους του, που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε σήμερα να ζούμε ελεύθεροι κι ελεύθεροι ν΄ αποφασίζουμε, αψηφώντας την όποια μπότα επιθυμεί να μας επιβληθεί, στρατιωτική ή οικονομική.

Η Ελληνίδα και ο Έλληνας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στο σάπιο πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο, ένα μήνυμα ότι έφτασε το τέλος τους και πως πρέπει να συμμορφωθούν και να πληρώσουν το τίμημα που τους αναλογεί. Ένα μήνυμα ότι η εποχή που όλα τα βάρη της οικονομίας τα σήκωναν ο μικρομεσαίος, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο άνεργος , ο νέος που έβλεπε με απελπισία το μέλλον του, έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί!
Ο υπερήφανος αυτός ελληνικός λαός που τόσα και τόσα έχει δώσει στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, με το βροντερό του ΟΧΙ, ανανέωσε την εντολή σ΄  έναν 40άρη ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα, αναθέτοντάς του εκ νέου να βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά και να μας ξαναδώσει ελπίδα ν΄ αρχίσουμε να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε και να δημιουργήσουμε όπως μόνον εμείς οι Έλληνες ξέρουμε, ένα νέο μέλλον για την πατρίδα και τα παιδιά μας. Οι ευχές μας για άλλη μια φορά είναι μαζί μ΄ αυτόν το 40άρη που πήρε στις πλάτες του ένα τεράστιο βάρος, βάρος δεκαετιών που του φόρτωσε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα κι η διαπλοκή. Ευχή κι ελπίδα να τα καταφέρει. Μα και βαθιά ενστικτώδης πίστη ότι ΘΑ  τα καταφέρει.
Ό,τι όμως κι αν γίνει από δω και μετά, κανείς δεν μπορεί να μη σταθεί περιγράφοντας την πορεία προς το δημοψήφισμα στο λυσσαλέο πρόστυχο πόλεμο που εξαπόλυσε η μιντιακή προπαγάνδα την εβδομάδα που προηγήθηκε της κάλπης. Την παραδέχτηκε στην εκπομπή του τη Δευτέρα το πρωί ένας από τους πιο πιστούς υπηρέτες της τα τελευταία χρόνια, ο πολύς Γ. Οικονομέας λέγοντας πως «ήρθε η ώρα μας να αποσυρθούμε σιγά – σιγά, γιατί πλέον δεν μας πιστεύουν ούτε τα παιδιά μας!». Επέρριψε μ΄ αυτή τη δήλωση ένα τεράστιο κομμάτι ευθύνης σ΄ όλα τα γνωστά παπαγαλάκια - πιστά σκυλιά των αφεντικών τους, που πλουτίζουν έτσι εις βάρος των Ελλήνων, υπηρετώντας το πιο διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα.
Η Ελπίδα που ανέτειλε στις 25 Ιανουαρίου 2015 τελικά δεν έσβησε στις 5 Ιουνίου. Κι ο λαός, με την ανεπανάληπτη ψυχραιμία του, όπως απέδειξε, θα περιμένει και θα βάλει πλάτη να βγει επιτέλους η χώρα απ΄  το βάλτο και να ξεκινήσει η Ανάπτυξη.
 Και σ΄ αυτή τη μάχη νικητής θα΄ ναι ο Λαός!  
Χρήστος Θεοχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου