Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Νεότερη Επικαιροποίηση των στοιχείων της ρύπανσης που προκλήθηκε από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο



Η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζει να αντιμετωπίζει υπεύθυνα τις συνέπειες της πυρκαγιάς στον Ασπρόπυργο, όπως πράττει από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά, το Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015, συνδράμοντας στο έργο της την Πυροσβεστική υπηρεσία.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η έγκαιρη και έγκριτη ενημέρωση σχετικά με την ατμοσφαιρική ρύπανση μέσα από τις μετρήσεις στις οποίες προχωρά, ύστερα από πρωτοβουλία της Περιφέρειας, το Αστεροσκοπείο σχετικά με την ύπαρξη αιωρούμενων σωματιδίων και άλλων δεικτών της ρύπανσης, η οποία έχει προκληθεί από την καύση των υλικών στην περιοχή της ιδιωτικής επιχείρησης στον Ασπρόπυργο.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου, η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί πλήρως, ενώ στο χώρο αναδύεται μικρή ποσότητα καπνού προερχόμενη από μεμονωμένα σημεία. Η Πυροσβεστική υπηρεσία θα επιχειρεί στο χώρο για όσο χρόνο απαιτείται, ενώ η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε επιφυλακή, για να συνδράμει το έργο της πυροσβεστικής, για όσο χρόνο απαιτηθεί μέχρι και το πέρας τη επιχείρησης.
Επισυνάπτεται νεότερη επικαιροποίηση με τα στοιχεία των μετρήσεων στον παρακάτω σύνδεσμο:


Για περισσότερες πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου