Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Αθλητικές εκδηλώσεις στην Έκθεση Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι, από τις Π.Ε. Πειραιά και Νήσων παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου



Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, ηλικίας μέχρι 11 ετών, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουνίου, στο Πασαλιμάνι, η πρώτη ημέρα των αγωνισμάτων του προγράμματος Kids Athletics και απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.
Το πρόγραμμα Kids Athletics, που θα επαναληφθεί, σήμερα μετά τις 7 το απόγευμα, απέναντι από την είσοδο της Έκθεσης Βιβλίου, πραγματοποιήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων και στοχεύει στην εξοικείωση των παιδιών με τα αθλήματα του στίβου, με τρόπο φιλικό προς αυτά και με την βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών.

Χτες, πρώτη ημέρα διεξαγωγής του προγράμματος, συμμετείχαν στα αθλήματα πολλά παιδιά ενώ παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρος Σχινάς, οι Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και Νήσων Παν. Χατζηπέρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Αλεβιζόπουλος και Μαρία Λαμπρίδου κ.α.
Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα αθλητικών δράσεων, που γίνονται από τις Π.Ε. Πειραιά και Νήσων, στον χώρο της 29ης Έκθεσης Βιβλίου, στο Πασαλιμάνι καθώς το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι αφιερωμένο στον Αθλητισμό και υποστηρίζεται, καθημερινά, από διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες, εργαζόμενους στην Περιφέρεια Αττικής.
Το επόμενο διήμερο, Πέμπτη 25 Ιουνίου και Παρασκευή 26 Ιουνίου, είναι αφιερωμένο στη Ρυθμική Γυμναστική καθώς την Πέμπτη  θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του αθλήματος από νεαρές αθλήτριες των συλλόγων ΔΑΣ Δραπετσώνας και ΑΣ Ηετίων  ενώ την Παρασκευή στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής θα βρίσκονται Ολυμπιονίκες του αθλήματος για να συνομιλήσουν με επισκέπτες της Έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου