Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

2η Τεχνολογική Έκθεση




ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ΙΙ  V.1:
Τηλεχειριζόμενο  υποβρύχιο  όχημα  (R.O.V)
Επιτυχώς για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε η 2η Τεχνολογική Έκθεση στη Σαλαμίνα με διοργανωτές το ΕΠΑ.Λ και το Ε.Κ. Σαλαμίνας. Η πολλά υποσχόμενη έκθεση, αφού πέρυσι είχε δείξει αρκετά  θετικά στοιχεία, επιβεβαίωσε τις προσδοκίες των φαν της τεχνολογίας, παρουσιάζοντας πολλές νέες δημιουργίες και καινοτόμες ιδέες.
 Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία των τριών ημερών από 5 μέχρι 7 Μαΐου για να δουν, να διατυπώσουν απορίες και να θαυμάσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως η  έκθεση φιλοξενούσε πέντε διαφορετικούς τεχνολογικούς τομείς: Το Μηχανολογικό για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, τον Ηλεκτρολογικό για όσους ενδιαφέρει ο ηλεκτρισμός, τον ανερχόμενο τομέα της Πληροφορικής με μερικά μικρά μυστικά του που μας διευκολύνουν στην καθημερινότητα μας, τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης με διάφορες οικονομικές ιδέες και, τέλος, τον Ηλεκτρονικό τομέα, με τη ρομποτική να κλέβει την παράσταση και να μας δίνει μια γεύση από το μέλλον.





 Η φετινή έκθεση προσέλκυσε μεγάλη γκάμα κοινού, από μικρά παιδιά μέχρι μεγαλύτερες ηλικίες κι από άτομα του αντικειμένου μέχρι απλούς θαυμαστές του. Όλοι φύγαμε αποκομίζοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μ.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου