Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Συνεργασία Β. Ντάγκα με Ακαδημίες Ατρόμητου



Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα Μπόγρη, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου «Σαλαμίνα 2010» εγκαινίασαν  τη συνεργασία τους με το δίκτυο Ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών. Έγινε έτσι το 12ο μέλος του δικτύου, που με σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα», έχει επίκεντρο τα παιδιά και στόχο την εκπαίδευσή τους στο ποδόσφαιρο, παράλληλα με την ψυχαγωγία τους.
Ο ιδιοκτήτης της Α.Ο. «Σαλαμίνα 2010», παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Ντάγκας, ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Ατρόμητου, του οποίου υπήρξε παίκτης, και εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία με την παλιά του ομάδα.
Με τη σειρά του, ο διευθυντής των Σχολών του Ατρόμητου και σκάουτερ του ομίλου, εξήρε την ποδοσφαιρική αξία του Βαγγέλη Ντάγκα αλλά και τον χαρακτήρα του και ανέλυσε πώς θα λειτουργήσει η συνεργασία. Ανάμεσα στα άλλα, ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει τακτική αξιολόγηση και προώθηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν παράγοντες και στελέχη του Ατρόμητου καθώς και οι ποδοσφαιριστές Μπρίτο, Κυμβρακίδης και Μπάλλας, που φωτογραφήθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης με τους πιτσιρικάδες της Α.Ο Σαλαμίνα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου