Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ-ΑΓΩΓΗ 500.000€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ (ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ)

Στις 5/1/2015 η Επιτροπή Ανταγωνισμού, της οποίας πρόεδρος είναι η προσωπική επιλογή του Κώστα Χατζηδάκη κ. Δημήτρης Κυριτσάκης (πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων), μου κοινοποίησε αγωγή με την οποία μου ζητάει αποζημίωση 500.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση!!
Η αγωγή αφορά αναρτήσεις στο blog adagonismos.blogspot.gr, πιο συγκεκριμένα 13 αναρτήσεις του έτους 2013 και 3 αναρτήσεις του έτους 2014.
Και αυτά με εντολή Γιακουμάτου (δείτε παρακάτω τις αποδείξεις), δηλαδή του υπόδικου βουλευτή της ΝΔ που βρήκε αυτόν τον τρόπο για να μου κλείσει το στόμα.
Και αν δεν καταβάλω το ποσό που ενδεχομένως θα επιδικάσει το Δικαστήριο, ο Γιακουμάτος, δια της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Χατζηδάκη, ζητάει να φυλακιστώ για να συμμορφωθώ!!!


Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι θυμήθηκε η Επιτροπή Ανταγωνισμού το 2015 να καταθέσει αγωγή για αναρτήσεις του 2013.
Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι απαιτεί αβάσιμα ένα ασύλληπτο ποσό 500.000€ (από τον Τσοχατζόπουλο το Δημόσιο ζήτησε 1.000.000€).
Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι μου κοινοποίησαν την αγωγή 30 ημέρες πριν την εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας της υπόθεσης με βάση την οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού καταδικάστηκε να καταβάλει 500.000€ στην εταιρεία μου (απόφαση ΔΕφΑθ 2903/2013) επειδή έθαψε την καταγγελία της και την κατέστρεψε οικονομικά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχή εκτελεί εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Αυτός είναι ο νέος τρόπος δίωξης όποιων δεν συμβιβάζονται με τις απατεωνιές της εξουσίας. Αφού δεν μπορούμε να σου κλείσουμε το στόμα με το καλό θα σε τσακίσουμε στα Δικαστήρια.

Άλλωστε η εξουσία φρόντισε να έχει στην δούλεψή της ανθρώπους της Δικαιοσύνης, συνταξιούχους δικαστικούς, που γνωρίζουν άριστα το Δίκαιο, αφού επί δεκαετίες ήταν ένα με την Δικαιοσύνη, την προστασία της οποίας τώρα επικαλούνται. Άρα ξέρουν πολύ καλά όλα τα νομικά θέματα και έχει σίγουρο αποτέλεσμα η πολιτική ηγεσία.

Το απίστευτο ποσό με το οποίο προσπαθούν να κλείσουν το στόμα του ανθρώπου που πολεμάει τα καρτέλ και τους προστάτες τους, δεν είναι και το μοναδικό. Ήδη, τα μέλη του ΔΣ της πρωταγωνίστριας του καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου, της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε., μου έχουν κάνει αγωγές ύψους 1.100.000€ για συκοφαντική δυσφήμηση!! (Κέρτσικωφ 200.000€, Δοξιάδης 300.000€, Αντωνιάδης 300.000€ και Πέτρου 300.000€). Σύνολο 1.600.000€!!

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΕΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Στις 22/9/2014 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος (υπόδικος για φοροδιαφυγή μαζί με την γυναίκα του) επισκέφθηκε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, στο οποίο είμαι μέλος στο ΔΣ. Εκεί ενημέρωσε δημοσίως τους παρευρισκόμενους ότι έδωσε προσωπική εντολή στον Κυριτσάκη, που κάνει ότι του πει ο Γιακουμάτος (όπως ο ίδιος ο Γιακουμάτος ισχυρίζεται δημοσίως), να μου κάνει μήνυση. Δεν ασχολήθηκε ο υπόδικος Γιακουμάτος με το περιεχόμενο των αναρτήσεων αλλά έδωσε εντολή να μου κλείσουν το στόμα.
Τονίζω ότι ο Γιακουμάτος, όπως και ο Χατζηδάκης επί καιρό, δεν με κάλεσε να με ρωτήσει: «τι είναι αυτά που λες Φλωρά, φέρε μου τα στοιχεία». Αντί αυτού έδωσε εντολή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού να με σύρει στα Δικαστήρια. Η γνωστή μέθοδος….

Παραθέτω το απόσπασμα από τα πρακτικά του ΔΣ του ΕΕΑ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: κύριε Φλωρά έχετε το λόγο
ΦΛΩΡΑΣ: γεια σας κ. Υπουργέ
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διάφορες συζητήσεις εκτός πρακτικών (στο σημείο αυτό ο Γιακουμάτος με ρώτησε να είμαι ο Φλωράς που ασχολούμαι με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, του απάντησα Ναι και τότε πήρε φωτιά)
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: έγραψε σήμερα κάτι η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κακοηθέστατο και ψευδέστατο. Εγώ, έχε υπόψη σου, είμαι Υπουργός και έχω την ευθύνη της Επιτροπής Ανταγωνισμού
ΦΛΩΡΑΣ: αυτό που έγραψε η Μανιφάβα λέτε; Εξηγήστε στον κόσμο!
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: λέω κάτι, για να τελειώνουμε. Εγώ στο Υπουργείο δεν είμαι διακοσμητικό στοιχείο. Έχω αρμοδιότητες από το ΦΕΚ «κάθετες» που υπογράφω εγώ. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανήκει σε εμένα. Δεν θα τολμούσα ποτέ να την καλέσω και να έλεγε «όχι». Δεν την κάλεσα ποτέ στην συγκέντρωση με το γάλα. Ποτέ! Όμως κάποια ποντικάκια πάνε και δίνουν πληροφορίες. Τώρα ποιος είναι το ποντίκι και ποιος είναι η γάτα, θα το δούμε στην πορεία. Ψέματα και τέτοια δεν μου αρέσουν!
ΦΛΩΡΑΣ: κύριε Υπουργέ, με αφήνετε άναυδο. Λεει το δημοσίευμα…
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μια μέρα πριν είχε ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Γιακουμάτος συναντήθηκε με τους γαλατάδες, ότι κάλεσε την Επιτροπή Ανταγωνισμού και δεν πήγε και ότι είπε ο Γιακουμάτος: η Επ. Ανταγωνισμού θα κάνει ότι της λεω εγώ. Ο Γιακουμάτος κατάλαβε (ή του είπαν συγκεκριμένα πρόσωπα) ότι εγώ έδωσα στην δημοσιογράφο την πληροφορία ότι κλήθηκε η ΕΑ και δεν πήγε. Προφανώς αυτά που έλεγε ήταν αβάσιμα, αφού ήδη τον είχε ενημερώσει η δημοσιογράφος ότι η πληροφορία δόθηκε από στελέχη του Υπουργείου του.)
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: άσε το δημοσίευμα. Ποιος το έδωσε; Εγώ; και μετά, αυτά που λέτε για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, επειδή είναι πολύ σκληρά – εγώ δεν αντιλέγω, δεν είμαι Δικαστής. Έχω δώσει εντολή άμεσα (γιατί αν τα έλεγες για εμένα, θα σε είχα πάει στο Δικαστήριο)….
ΦΛΩΡΑΣ: αυτοί γιατί δεν με πάνε; Γιατί έχω δίκιο.
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: αυτό σου λεω!! Δεν αντιλέγω. Έδωσα εντολή, λοιπόν, εάν σε 20 ημέρες δεν σου κάνουν κατηγορητήριο να σου στείλουν, θα τους κάνω ΕΔΕ. Το ξεκαθαρίζω!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Επειδή Υπουργέ μου αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εσάς, ας μπούμε στην ουσία.
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι γιατί στο email του είχε αναρτήσει, αλλά δεν ξέρει….
ΦΛΩΡΑΣ: εννοείται ότι αν αφήσατε υπονοούμενο ότι εγώ έδωσα οτιδήποτε…
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: στο site το γράφει. Το site εσείς το βγάλατε.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η συνεδρίαση του ΔΣ έγινε Δευτέρα, το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ήταν Κυριακή και την Κυριακή έκανα σχετικές αναρτήσεις στο blog μου (adagonismos.blogspot.gr), το οποίο προφανώς διαβάζει αδιαλείπτως ο Γιακουμάτος, αφού ενημερώθηκε εντός 10 ωρών!!)
ΦΛΩΡΑΣ: σήμερα η Μανιφάβα ήταν εδώ και επιβεβαίωσε ότι της επιβεβαιώσατε ότι το είπατε μέσα στην Επιτροπή. Αν θέλετε, βρείτε τα με την Μανιφάβα.
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: ότι κάλεσα την Επιτροπή και το αρνήθηκε να έρθει;
ΦΛΩΡΑΣ: όχι! Ότι είπατε ότι «η Επιτροπή Ανταγωνισμού θα κάνει ότι πω εγώ!». Αυτό είναι το ζήτημα.
ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: αφού είμαι ο Προϊστάμενος και έχω αρμοδιότητα να ελέγχω, τι θα κάνει; Εγώ είμαι ο Πολιτικός Προϊστάμενος. Τι θα κάνει; Ότι λες εσύ; Ότι λεω εγώ θα κάνει.»

ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Είναι αυτονόητο ότι η εντολή Γιακουμάτου για να μου κλείσουν το στόμα δόθηκε επειδή έχω αποκαλύψει και δημοσιοποιήσει σειρά από θέματα που ενοχλούν τα καρτέλ και τους πολιτικούς που με την απραξία τους (για να μην πω κάτι άλλο), ηθελημένα ή άθελα, προστατεύουν τα καρτέλ.
Για αυτό άλλωστε η Επιτροπή Ανταγωνισμού (με πρόεδρο τον επίλεκτο του Χατζηδάκη), κατέθεσε αγωγή διότι «παρεξηγήθηκε» από τα δημοσιεύματα του 2013!!!! Νωρίς τα θυμήθηκε. Τα οποία δημοσιεύματα τα γνώριζε από την ίδια ημέρα που αναρτήθηκαν, αφού στελέχη της παρακολουθούν καθημερινά τα γραφόμενα στο blog και επανειλημμένα έχουν αντιδράσει. Γιατί τώρα λοιπόν?
Ίσως γιατί σε 30 μέρες θα δικαστεί στο ΣτΕ η αίτηση αναίρεσης που η ίδια έχει κάνει και που λογικά θα αναγκαστεί να καταβάλει το ίδιο ποσό στην εταιρεία μου?
Ή μήπως τους ενοχλεί ο Φλωράς που αποκαλύπτει?
Μηπως τους ενοχλεί ο Φλωράς που ειναι προεδρος στην Επιτροπή για Θέματα Ανταγωνισμού του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου της Ελλάδας και δρα για λογαριασμό των δεκάδων χιλιάδων μελών του ΕΕΑ?

Θα αναρωτηθείτε τι αποκαλύπτει ο Φλωράς που ενοχλεί τόσο πολύ την Κυβέρνηση. Ιδού μια ενδεικτική λίστα προς ενημέρωση, για να γίνει κατανοητό τι στόμα παει να κλείσει ο Γιακουμάτος, με την εντολή του στην Επιτροπή Ανταγωνισμού του επίλεκτου του Χατζηδάκη.

  1. κυνήγησα με νύχια και με δόντια και επέτυχα την τελική καταδίκη του καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου. Εμπλεκόμενοι πολλοί και γνωστοί.
  2. κυνήγησα και πέτυχα να σπάσει το καρτέλ των βιβλιοπωλών της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή την εταιρεία του Άκη Τσοχατζόπουλο (ΙΑΝΟΣ)
  3. προσέφυγα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει πολιτική πανευρωπαϊκά ο μεγαλύτερος εκδότης του κόσμου (PEARSON), εκδότης των FINANCIAL TIMES
  4. κυνήγησα να αποκαλυφθεί μέσω των αρμοδίων οργάνων το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας που είναι ιδιοκτήτης της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους (οι εδώ διαχειριστές των ελληνικών κεφαλαίων στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους Χρήστος Γκόρτσος (2000-2006), Βασίλης Κέρτσικωφ (2000-2012), Αρίστος Δοξιάδης (2000-2012))
  5. αποκάλυψα ότι η Εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ δεν φτιάχτηκε από τον ΟΟΣΑ, όπως έλεγε ο Χατζηδάκης, αλλά από το ΙΟΒΕ (ΣΕΒ) και την Επιτροπή Ανταγωνισμού και δόθηκε 1.000.000€ στον ΟΟΣΑ χωρίς λόγο (τόσο τους ενόχλησε που παρενέβη και ο ίδιος ο Μουρούτης για να πετάξει λάσπη)
  6. δημοσιοποίησα τις πρακτικές της πολυεθνικής TASTY που έστελνε υπαλλήλους της με κουκούλες να σπάνε τον εξοπλισμό ανταγωνιστών
  7. δημοσιοποίησα τις πρακτικές της πολυεθνικής ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ με τα εικονικά τιμολόγια
  8. αποκάλυψα ότι η διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού είχε επί 4 χρόνια (2008-2012) επιβλέπων καθηγητή στο διδακτορικό της τον κ. Τζουγανάτο, δικηγόρο, αντιπρόεδρο της COSMOTE, την ίδια ώρα που ο κ. Τζουγανάτος δίκαζε υπέρ εταιρειών που κατηγορούντο από την Νομική Υπηρεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  9. αποκάλυψα ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού χρησιμοποιεί εξωτερικούς δικηγόρους και δαπανάει απίστευτα ποσά (άνω των 300.000€ σε δυο χρόνια) όταν έχει υποχρέωση εκ του νόμου να έχει δική της νομική υπηρεσία
  10. αποκάλυψα ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ετοιμαζόταν να αγοράσει παρακείμενο κτίριο χωρίς να έχει προηγηθεί διαγωνισμός (δεσμευμένο ποσό 14.000.000€)
  11. αποκάλυψα ότι η γενική διευθύντρια της Επιτροπής Ανταγωνισμού πήγε δυο φορές στον Εισαγγελέα και έδωσε ψευδή στοιχεία, «εκ παραδρομής» το δικαιολόγησε η ίδια η Επιτροπή Ανταγωνισμού
  12. αποκάλυψα ότι στην υπόθεση ξενόγλωσσα βιβλία είχαν τα παράνομα συμβόλαια από το 2001 και έθαψαν την υπόθεση αφήνοντας τους μαθητές στο έλεος του καρτέλ
  13. αποκάλυψα ότι η διευθύντρια της νομικής υπηρεσίας το 2005-2006, έγινε συνέταιρος (στην συνέχεια) με τον δικηγόρο της ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΑΕ, την ίδια ώρα που η ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ Α.Ε. δικαζόταν από την Επιτροπή Ανταγωνισμού
  14. πήγα στον Εισαγγελέα για τις 5 πολυεθνικές που έστηναν καρτέλ σε κεντρικό ξενοδοχείο και φυσικά έλαβα την χλεύη της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  15. δημοσιοποίησα ότι έκαναν 6-7 συνεδριάσεις την ημέρα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και πληρωνόντουσαν 6-7 φορές και ταυτόχρονα ελάμβαναν δώρα και αποζημιώσεις που δεν δικαιούνταν
  16. βοήθησα και βοηθάω δεκάδες επιχειρηματίες που έχουν πέσει θύματα των καρτέλ για να αντισταθούν και να δράσουν εναντίον των καρτέλ και των προστατών τους
  17. συνέταξα πλήρη νομοθετική πρόταση για να τσακιστούν τα καρτέλ, πρόταση που ήδη έχει κατατεθεί στην Βουλή από τον Νίκο Νικολόπουλο από τον Δεκέμβριο του 2013 και έφερε σε δύσκολη θέση την πολιτική ηγεσία γιατί είναι αναγκασμένη να την αγνοεί
  18. κυνήγησα επί 4ετία την υπόθεση της νομοθεσίας για τις αποζημιώσεις των θυμάτων των καρτέλ
  19. συνέλεξα 2100 υπογραφές για την αλλαγή της νομοθεσίας για τα καρτέλ
  20. δημοσιοποίησα την ξεφτίλα της ακύρωσης προστίμων 82.000.000€ της Επιτροπής Ανταγωνισμού, προστίμων εις βάρος των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιρειών και των BP-SHELL. Η Ακύρωση έγινε λόγω λανθασμένης σύνθεσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  21. κυνήγησα και αποκάλυψα την αλήθεια, ότι δηλαδή η Επιτροπή Ανταγωνισμού (για οποίους λόγους) καθυστερεί υπερβολικά («θάβει») καταγγελίες. Τιμωρήθηκε τελεσίδικα η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την υπόθεση καρτέλ ξενόγλωσσου βιβλίου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επιταχύνει άλλες υποθέσεις
  22. ενήργησα ώστε να αναγκαστεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού να ζητήσει από το Διοικητικό Εφετείο να καθαρογράφει εκείνη τις αποφάσεις ώστε γρηγορότερα να εισπράττονται τα πρόστιμα από τα καρτέλ
  23. κατήγγειλα στην Εισαγγελία την διαρροή στοιχείων από μέσα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού (υπόθεση καρτέλ εργολάβων), που όπως απεδείχθη ισχύει (το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος χωρίς να προσδιοριστεί ποιος τα διαρρέει)
  24. αποκάλυψα ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού έστελνε υπαλλήλους της σε συνέδριο στην Ρόδο που χορηγοί ήταν οι εταιρείες που η ίδια η Επιτροπή Ανταγωνισμού έλεγχε (τον ίδιο χρόνο) για παράνομη συμπεριφορά
  25. αποκάλυψα ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε 5.000€ για συγγραφή βιβλίου από τον πρόεδρο της
  26. αποκάλυψα με έγγραφο ότι υπάλληλοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού βρήκαν τα στοιχεία για καρτέλ στην Χαλυβουργία το 2006, τα έδωσαν στην διευθύντρια και στον πρόεδρο, και αντί για το 2006 η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκανε έφοδο το 2008!!
  27. δημοσιοποίησα επιστολές της Πολιτικής ηγεσίας οι οποίες κατακεραυνώνουν την ηγεσία της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  28. αποκάλυψα την ακύρωση του προστίμου των 7.000.000€ στην υπόθεση UNILEVER από το δικαστήριο
  29. δημοσιοποίησα ότι ο γραμματέας του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι ταυτόχρονα σύμβουλος του Μητσοτάκη, με ότι συνεπάγεται αυτό περί της ανεξαρτησίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  30. αποκάλυψα την επιδότηση με 96.000.000€ έξι επενδύσεων σε ανεμογεννήτριες (από τους γνωστούς εργολάβους του Δημοσίου) για την δημιουργία ΕΞΙ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

Η δίωξη είναι πολιτική. Όχι κομματική, πολιτική.
Ο Φλωράς ενοχλεί ιδιαιτέρως τους πολιτικούς που με την απραξία τους προστατεύουν τα καρτέλ, ο Φλωράς ενοχλεί τα ίδια τα καρτέλ και πρέπει να κλείσει το στόμα του. Θα τον καταδικάσουμε και επειδή δεν θα έχει να πληρώσει (αφού φροντίσαμε και τον καταστρέψαμε με το θάψιμο της καταγγελίας του) θα τον βάλουμε φυλακή.
Χρησιμοποιεί ο Γιακουμάτος την ισχυρότατη Επιτροπή Ανταγωνισμού, με τα 20.000.000€ στο ταμείο της, δίνει εντολή στον πρόεδρο της, Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, επίλεκτο του Χατζηδάκη, για να μου κλείσει το στόμα (μέσω της αγωγής των 500.000€!!). Οι πιθανότητες φυσικά είναι υπέρ τους, έτσι μάθαμε ότι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα.
Εγώ φυσικά θα πολεμήσω και αυτή την υπόθεση, όπως έκανα τόσα χρόνια εναντίον των καρτέλ και όσων (κατά καιρούς) τα προστάτευαν (ηθελημένα ή άθελά τους). Θα πολεμήσω όσο έχω δυνάμεις.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο σελίδες της αγωγής καθώς και οι σελίδες των πρακτικών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με την εντολή Γιακουμάτου προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Με εκτίμηση

Φλωράς Γιώργος
Μέλος ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου