Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΕΣ



Παπαγάλε, πες αλεύρι! Ο Τσίπρας σε γυρεύει!
ΜΜΕ πως λέμε Μη Μασάτε Έλληνες! Θέλετε να χορτάσετε αντικειμενική δημοσιογραφία; Βάλτε ένα πρωινάδικο, όποιο εσείς θέλετε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε. Όχι, τα πρωινάδικα με τη Μενεγάκη, πάει αυτή, τη στείλανε να μαγειρεύει μεσημέρι. Εδώ, τους έγκριτους να θαυμάσετε. Τον Πητ,  συγνώμη μπέρδεψα ιδιότητες, Τζώρτζ  Παπαντάκη που προβλέπει ότι αυτό το πολιτικό σύστημα θα μείνει και που από τη μια  ωρύεται για τη φτωχομάνα που έδιωξαν από τη δουλειά κι από την άλλη  σου λέει περιχαρής πόσο θα ανακουφίσουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τα δάνεια. Ν΄ ακούσετε το συνεργάτη τού Καμπουράκη να λέει «όταν με το καλό θα βγει Πρόεδρος από αυτή τη Βουλή» - γιατί πρέπει να βγει, αλλιώς χαθήκαμε! Κι άμα τους φας παρέα με το πρωινό και τους αναζητήσεις και στο μεσημεριανό σου – καλά, αν απέκτησες  τέτοια βίτσια, πρέπει να το ψάξεις το πράμα – δεν έχεις παρά να βάλεις και ολίγον από Καρατζαφέρη – πολύ δεν αντέχει ούτε ο Μιχαλολιάκος. Να τον ακούω τον τύπο με τις οφ σορ να παραληρεί  και τι στον κόσμο: «Προς Θεού, τον Τσίπρα πάτε να ψηφίσετε; Πού πάτε μωρέ; Στο Βελουχιώτη; Μπορεί να κυβερνήσουν αυτοί; Παραδίδετε το κράτος στους αριστερούς; Μαζευτείτε, να μαζευτούμε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί να σώσουμε τη χώρα, κλπ, κλπ, κλπ.» Κατάληξη: «Τά΄ λεγα γω από το 1940 αλλά ποιος μ΄ άκουγε;  Πάρτε κι ένα απόσπασμα να πιστέψετε» Πώς ήτανε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» η γκαρσόνα Β΄ που ότι κι αν συζήταγε κατέληγε στην κλασική ατάκα «Να σας παίξω λίγο;» Ε, ένα τέτοιο πράμα να πούμε.  
Παπαγάλοι, πείτε αλεύρι! Ο Αλέξης σας γυρεύει!

Προσοχή! Εξαφανίστηκε

-          Γυναίκα μεσήλιξ,  στρογγυλοειδούς αναστήματος, μαύρα μαλλιά, έντονα χαρακτηριστικά. Εξαφανίστηκε από την περιοχή του δημαρχείου. Την αναζητούν οι σύντροφοί της. Προσοχή! Η ζωή της κινδυνεύει – έχει σημειώσει πολλαπλά κρούσματα εξαφάνισης τα τελευταία 10 – 12  χρόνια!
Αμαζόνα μου!

Υπομονή, όπου να΄ ναι… τελειώνει!
Στις πόλη των ΗΠΑ, αν δεν κάνω λάθος, ζευγάρι κάθισε σ΄ ένα παγκάκι και ξεκίνησε μέρα μεσημέρι να κάνει σεξ σα να μη συνέβαινε τίποτα. Ένας άνδρας που πάρκαρε παραδίπλα το αυτοκίνητό του κι ένας αστυνομικός που κατέφτασε στο σημείο άρχισαν να τους φωνάζουν να σταματήσουν. Το ζευγάρι όμως, όπως διαβάζουμε στην είδηση του διαδικτύου που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αντί να διακόψει την πράξη , ανέβασε… ταχύτητα, ενώ η απάντηση που λάμβαναν οι αποσβολωμένοι θεατές ήταν «μισό λεπτό, τελειώνω!»
Σχόλιο: Τουλάχιστον αυτοί κάποια στιγμή τελείωσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να μένανε κει εσαεί. Ο δικός μας εδώ, που στα 65 του κάνει σεξ σε 10 εκατ. ανθρώπους 24 ώρες το 24ωρο επί 3 χρόνια κι όλο του λέμε «σταμάτα, δεν αντέχουμε άλλο, κλατάραμε» κι αυτός όλο μας απαντά «όπου να΄ ναι τελειώνω!» μπορείτε να μου πείτε πώς στο δαίμονα τα καταφέρνει; Τι σόι βιάγκρα καταναλώνει και, κυρίως, πόσο θα του καθόμαστε ακόμη δημόσια; !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου