Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη για τη νέα σχολική χρονιά



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης σε μήνυμά του προς του εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς υπογράμμισε ότι «μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα με όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης να βρίσκονται μπροστά σε νέες δυσκολίες, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης όλων των αναγκών για την παιδεία, με συνέπεια  συγχωνεύσεις σχολείων, ελλείψεις καθηγητών, κλείσιμο επαγγελματικών σχολείων, πρόβλημα μεταφοράς μαθητών (μουσικά-καλλιτεχνικά σχολεία) κλπ».


Η νέα περιφερειακή αρχή απευθυνόμενη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές, καθηγητές, γονείς, δεσμεύεται σε συνεργασία μαζί τους να αγωνιστεί για ένα ισχυρό δημόσιο - σύγχρονο  σύστημα εκπαίδευσης με πληρότητα δυναμικού και επαρκώς χρηματοδοτούμενο ως προς τις λειτουργικές του ανάγκες.

Να σημειωθεί ότι κλιμάκια των υπηρεσιών της Π.Ε. Πειραιά, έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούν έλεγχο στα κυλικεία σχολείων και έχουν συγκροτηθεί τα προβλεπόμενα από το νόμο μικτά κλιμάκια για τον έλεγχο σχολικών λεωφορείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου