Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ



Για δεύτερη χρονιά, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα για ανέργους, στα εργαστήρια Πολιτισμού του Δήμου μας. Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες, στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού (Αχιλλέως 15).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
 «Η πρόσβαση στον πολιτισμό είναι δικαίωμα που δεν πρέπει να σχετικοποιείται από τους οικονομικούς περιορισμούς που υπάρχουν σήμερα σε κάθε μέση ελληνική οικογένεια. Την προηγούμενη χρονιά ξεκινήσαμε  στο Κέντρο Πολιτισμού, μαθήματα για ανέργους και  αφού η ανταπόκριση ήταν μεγάλη αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και φέτος το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν θα σταματήσουμε να αφουγκραζόμαστε άμεσα τις ανάγκες των δημοτών μας χαράζοντας μια πολιτιστική πολιτική με παρεμβάσεις προοπτικής».

Πιο συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικών οργάνων (κιθάρα, πιάνο, φλάουτο, πλήκτρα, κρουστά, μπάσο, μπουζούκι, τζουράς, μπαγλαμάς), Αγγειοπλαστικής, Αγιογραφίας, Βιτρώ, Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Ιστορίας της Τέχνης, Κλασσικού χορού, Ευρωπαϊκών χορών και λάτιν.
Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:
ñ     Αίτηση
ñ     Αντίγραφο πρόσφατης κάρτας ανεργίας
ñ     Φωτοτυπία ταυτότητας
ñ     Έγγραφο που να δηλώνει ότι είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη.
Πληροφορίες- εγγραφές: Γραμματεία Διεύθυνσης Πολιτισμού (Αχιλλέως 15), τηλ. 210 4906021,210 4919947, ώρες λειτουργίας 8.00 π.μ- 20.00.
Για τη δημιουργία των τμημάτων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.







ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου