Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Τάκη Χατζηπέρου, σε Πόρο και Τροιζήνα.



Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Τάκης Χατζηπέρος, επισκέφθηκε τον Πόρο και το Δήμο Τροιζηνίας, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πόρου κ. Δ. Στρατηγό και το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τροιζηνίας κ. Κ. Καραγιάννη κι εξέτασαν τα τρέχοντα προβλήματα της περιοχής, κυρίως, αναφορικά με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, στερεών και υγρών αποβλήτων, καθώς και των αναπτυξιακών έργων, που απαιτούνται στην περιοχή της Τροιζηνίας.
Διαπίστωσε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, κυρίως για τους ξενοδόχους, ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων, μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, με την αλλαγή των  συχνοτήτων αναμετάδοσης τηλεοπτικών προγραμμάτων από την DIGEA.

Για το λόγο αυτό, εξέφρασε έντονη διαμαρτυρία στην εν λόγω εταιρεία, σχετικά με τον επιλεγέντα χρόνο της αλλαγής, τις οικονομικές επιπτώσεις για τους κατοίκους, αλλά κυρίως, για τους ξενοδόχους, που ήταν αναγκασμένοι ν' αντικαταστήσουν όλους τους τηλεοπτικούς δέκτες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.
Επίσης επεσήμανε το γεγονός, ότι οι μισοί κάτοικοι βλέπουν τα προγράμματα (κανάλια πέραν αυτών με πανελλαδική εμβέλεια), που βλέπει η Αττική κι υπόλοιποι αυτά της Πελοποννήσου.
Οι απαντήσεις που πήρε ήταν, ότι όσον αφορά το χρόνο αλλαγής, αυτός οφείλεται στις εκλογές του Μαΐου, για τα δε κανάλια, είναι αυτά που προβλέπονται από την ΚΥΑ, κάτι που πρέπει ν' αλλάξει, προκειμένου να απολαμβάνουν των ίδιων υπηρεσιών, όλοι οι κάτοικοι της Αττικής.
17/07/2014                                                                                                 Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου