Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σοφράς και Αστράκος ποδοπατούν την ετυμηγορία των δημοτών



Για άλλη μια φορά ο κόσμος της Σαλαμίνας γίνεται θεατής ενός πολυπαιγμένου έργου με γνωστά ανταλλάγματα… που δεν τιμά το νησί και δεν ανταποκρίνεται στον πολιτικό πολιτισμό του. 
 Ο κ. Σοφράς μαζί με τον πολιτικό του συνέταιρο κ. Αστράκο με την σχετική δήλωσή στήριξης που έκαναν προς τον συνδυασμό της κας Νάννου ποδοπατούν την πρόσφατη ετυμηγορία των δημοτών, ταυτίζοντας απόλυτα τους εαυτούς τους με πολιτικά- οικονομικά συμφέροντα που γυρίζουν τη Σαλαμίνα πολλά χρόνια πίσω. Ευτυχώς για το λαό της Σαλαμίνας, τόσο οι μέχρι πρότινος υποψήφιοι δημοτικοί τους σύμβουλοι, όσο και ο κόσμος που τους τίμησε ψηφίζοντάς τους, δεν τους ακολουθούν σε αυτό τον πολιτικό κατήφορο. 
 Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες ότι εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εσαεί αντίθετοι σε τέτοιου είδους πρακτικές και νοοτροπίες, αφού από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει τον εαυτό μας στην υπηρεσία του πολίτη και αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί περίτρανα από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Εμείς δεν θα τους αφήσουμε να μετατρέψουν τις εκλογές σε ευκαιρία κάποιων να αποκομίσουν οφέλη… 
 Όσο για την αναφορά του κου Σοφρά σχετικά με τη μη στήριξη σε «μνημονιακούς δημάρχους», προφανώς την ώρα που την έγραφε κοίταζε τον καθρέφτη του.

Με τη Σαλαμίνα εμείς δεν παίζουμε.

Γραφείο Τύπου
Πρωτοβουλίας Πολιτών Σαλαμίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου