Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιων Έργων καίει την αντιπολίτευση



Απάντηση- χαστούκι δίνει ο Επιθεωρητής Δημόσιων Έργων σε όλους εκείνους που λασπολογούν και συκοφαντούν συστηματικά, αλλά κυρίως σε όσους καταθέτουν ενστάσεις στα αρμόδια όργανα χωρίς στοιχεία και με μόνο σκοπό την παρεμπόδιση των έργων και τις ανάπτυξης στο νησί.

Σύμφωνα με το πόρισμα το οποίο επισυνάπτεται και εκδόθηκε στις 19/05/2014, ο Επιθεωρητής Δημόσιων Έργων καταλήγει ότι δεν προκύπτει καμία μη σύννομη πράξη από την οποία να προκλήθηκε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου. Έτσι ο Επιθεωρητής, απογυμνώνει τους κατήγορους και καταρρίπτει όλα όσα αναφέρονται στις καταγγελίες και τις προσφυγές που έκαναν στα αρμόδια όργανα οι κ.κ Αθανάσιος Μακρής, Μάριος Τραυλός και Ρούλα Νάννου για τις εργασίες που αφορούσαν την αποχέτευση στο κέντρο του νησιού. Να θυμίσουμε ότι λόγω των συγκεκριμένων ενστάσεων το έργο της αποχέτευσης υπέστη σημαντική χρονική καθυστέρηση στην πρόοδό του και οι πολίτες μεγάλη ταλαιπωρία.

Τέλος, το ίδιο πόρισμα φωτογραφίζει ενδεχομένως τους ηθικούς υπεύθυνους για το χαμό του αείμνηστου Κώστα Περδικούρη, τότε διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Για άλλη μια φορά, όσοι προσπάθησαν να υποσκάψουν το έργο της Δημοτικής Αρχής αλλά κυρίως, την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία εισέρχεται η Σαλαμίνα, πανηγυρικά διαψεύδονται.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή με έργο, σχεδιασμό και όραμα, τολμάει τις μεγάλες παρεμβάσεις και αλλάζει τη Σαλαμίνα ριζικά.

Εμείς με τη Σαλαμίνα δεν παίζουμε.



Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου