Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά με τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά των συνδυασμών «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» και «Αττική: Συμμέτοχοι στο Αύριο».



Διαδοχικές συναντήσεις με τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά των συνδυασμών «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» κ. Γιώργο Γαβρίλη  και «Αττική: Συμμέτοχοι στο Αύριο» κ. Γιάννη Μοίρα είχε  την Τετάρτη  14 Μαΐου 2014 , ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά ευχήθηκε «καλό αγώνα»  στους δύο υποψηφίους και αντάλλαξαν απόψεις  για τα σημαντικότερα θέματα της περιοχής, όπως η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, η αξιοποίηση των τελευταίων μεγάλων ελεύθερων χώρων με σεβασμό στα δικαιώματα των κατοίκων, ο δημόσιος χαρακτήρας του ΟΛΠ και η  ολοκλήρωση των έργων της «Πολιτιστικής Ακτής», η μεταφορά λυμάτων από την Ανατολική Αττική στην Ψυτάλλεια  και η υλοποίηση δράσεων κοινωνικής μέριμνας και  αλληλεγγύης για  τους συμπολίτες μας που λόγω των υψηλών ποσοστών ανεργίας που καταγράφονται σε περιοχές όπως το Πέραμα  βιώνουν το πιο σκληρό πρόσωπο της οικονομικής κρίσης. Επίσης αντάλλαξαν απόψεις για τη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια της αυτοδιοίκησης, την άμβλυνση  των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων και για τις αναγκαίες τροποποιήσεις του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» μετά από τρία χρόνια εφαρμογής του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου