Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τέσσερις Πόλεις-Μια Διοργάνωση-Ένα Όραμα



                                                                                    
Φίλες και Φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε φέτος στο νησί μας την αθλητική - κοινωνική - περιβαλλοντική διοργάνωση «Kayak Greece», η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνονται στο νησί μας και φιλοδοξούμε να την καθιερώσουμε ως θεσμό.
Η υλοποίηση της εκδήλωσης αυτής, για πρώτη φορά στην Γυάλα Σαλαμίνας, σηματοδοτεί το ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξη του αθλήματος του canoe - kayak στην Ελλάδα αλλά και την ευαισθητοποίηση μας σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Στο «Kayak Greece» πρωταρχική σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη! Καλούμε λοιπόν όλους τους αθλητές και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας, να στηρίξουν με την συμμετοχή τους το «Kayak Greece», βιώνοντας συνάμα μια μοναδική εμπειρία. Η συμμετοχή αυτή εκτός των άλλων θα ενισχύσει και τον φιλανθρωπικό σύλλογο ΦΛΟΓΑ.
Ο ΝΑ.Ο.Σ Γυάλας – Α.Ν.Σ. συμβάλει και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο εγχείρημα του «Kayak Greece», ώστε η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει μια πραγματική αθλητική και κοινωνική γιορτή για όλες τις ηλικίες, προωθώντας ταυτόχρονα την ιδέα και τις αξίες του αθλητισμού στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι”.
Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.
Χαιρετισμός του Πέτρου Μερκούρη Προέδρου του Ναυταθλητικού Ομίλου Γυάλας

www.kayakgreece.gr      www.naosgialas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου