Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Όχι στην ανώνυμη χυδαιολογία



Διαβάζοντας κανείς τις ανακοινώσεις τόσο της κυρίας Νάννου όσο και του κύριου Σοφρά που αναφέρονται σε δήθεν δήλωσή μου σχετικά με τους ιδιοκτήτες των blogs ενώ γνωρίζουν καλά ότι η αναφορά μου αυτή αφορούσε ανώνυμους σχολιαστές οι οποίοι λειτουργούν υβριστικά, συκοφαντικά και φυσικά χυδαία προσβάλλοντας και διασύροντας οικογένειες και υπολήψεις, το μόνο που μπορεί κανείς να κατανοήσει είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα θολό τοπίο γύρω από τη δημοκρατική μας ευαισθησία στην ελεύθερη ενημέρωση. 
 Είναι γνωστό ότι η σημερινή δημοτική αρχή δέχεται την κριτική και την επιζητά όσο αυστηρή κι αν είναι, αρκεί αυτή να είναι ενυπόγραφη, τεκμηριωμένη και να μην ξεπερνάει τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας και του πολιτικού πολιτισμού.


Θέλω να πιστεύω ότι με τους ίδιους όρους όλες οι δημοτικές παρατάξεις αλλά και ο κάθε απλός πολίτης θα ήθελαν να διεξαχθεί τόσο ο προεκλογικός αγώνας, όσο και η πολιτική αντιπαράθεση όπου κι αν αυτή λαμβάνει χώρα. 

Προκαλώ λοιπόν και τους δύο υποψήφιους δημάρχους, να καταθέσουν δημόσια τη θέση τους γύρω από τα ανώνυμα σχόλια που συνθλίβουν πολιτικά και όχι μόνο, πρόσωπα και διαδρομές. 

Σε αντίθετη περίπτωση ο καθένας από αυτούς αναλαμβάνει τις ευθύνες του. 
https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif


Γραφείο Τύπου  

Δημάρχου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου