Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Άλλο ένα πολιτικό χαστούκι στους ανεπαρκείς



Για άλλη μία φορά οι πολιτικές θέσεις και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής επιβεβαιώνονται. Το Περιφερειακό Συμβούλιο σε χθεσινή συνεδρίασή του ενέκρινε τη μελέτη “Δεύτερη αναβάθμιση τερματικού σταθμού  ΥΦΑ νήσου Ρεβυθούσας (επέκταση κρυογενικών δραστηριοτήτων για την αύξηση του ρυθμού αεριοποίησης” σχετικά με τη ΔΕΣΦΑ Α.Ε η οποία είχε εγκριθεί στις 6/3/2014 από το Δημοτικό Συμβούλιο.
 Είναι γνωστές οι άκαιρες, άκυρες και πρόχειρες φωνές που ακούστηκαν ως κριτική για τη συγκεκριμένη απόφαση τόσο από την κυρία Νάννου όσο και από τον κύριο Σοφρά. Σας θυμίζουμε ότι μερικές φράσεις που ακούστηκαν από εκείνους ήταν περί  “άνευ όρων παράδοση του Δήμου” και “γυαλάκια σε ιθαγενείς”…
 Μετά λοιπόν και την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τι έχουν να πουν οι άκρατοι λαϊκιστές στους Δημότες της Σαλαμίνας; Τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που για τόσα χρόνια δεν τόλμησαν να διεκδικήσουν και γι’ αυτό δεν πέτυχαν τη σύνδεση της Σαλαμίνας με το φυσικό αέριο; Γιατί τόσο ο κύριος Σοφράς (2007-2010) όσο και η κυρία Νάννου (2003-2006) δεν έκαναν καμία προσπάθεια για να διεκδικήσουν τη σύνδεση της Σαλαμίνας με το φυσικό αέριο; Πού αποδίδουν αυτή την απραξία τους;
 Ανίκανοι ή αδαείς;


Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως- και γι’ αυτό οι συνδημότες μας πρέπει να είναι σίγουροι-  ότι αυτή η Δημοτική Αρχή με σχέδιο και πρόγραμμα, θέληση και μεράκι θα πετυχαίνει έναν- έναν τους στόχους της. 

Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα τόσο την Νάννου όσο και τον κύριο Σοφρά ότι παραμένουν σταθερά με το βλέμμα στραμμένο προς το παρελθόν. Εμείς, σε αντίθεση με αυτούς, θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε, να τολμάμε, να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε.

Επίσης έχουμε πολλές φορές πει ότι η ημιμάθεια είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Θέλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε την Νάννου και ελπίζουμε επιτέλους α το καταλάβει, ότι το σημερινή μετοχική σύνθεση της ΔΕΣΦΑ Α.Ε είναι: 100% ΔΕΠΑ Α.Ε, την οποία κατέχουν το Ελληνικό Δημόσιο με ποσοστό 65% και η ΕΛΠΕ με ποσοστό



35%. Για του λόγου το αληθές σας παραπέμπουμε στο επίσημο site της ΔΕΣΦΑ Α.Ε (link http://www.desfa.gr/default.asp?pid=157&la=1 ).

Όσο για την παράσταση που δήθεν θα παιζόταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6/3/2014 με τίτλο “Ο κόκορας που μεταλλάχθηκε σε …κότα και την
οποία ανέφερε στην ανακοίνωσή της η κυρία Νάννου, την ενημερώνουμε ότι η παράσταση αναβλήθηκε οριστικά και πλέον στις κινηματογραφικές αίθουσες της Σαλαμίνας από χθες παίζεται η ταινία “Η κότα που κατέληξε  κοκοράκι…”.

Τέλος, επανερχόμαστε και θα συνεχίσουμε να επανερχόμαστε στην ερώτηση που θέσαμε δημοσίως στην κυρία Νάννου στην οποία την καλούμε και οφείλει να απαντήσει εάν την περίοδο που ήταν πρόεδρος του αναπτυξιακού συνδέσμου Σαλαμίνας (2003, 2004, 2005, 2006) είχε ποτέ αντιδράσει στη λειτουργία όλων των ρυπογόνων και οχλουσών δραστηριοτήτων του νησιού και φυσικά αν ποτέ είχε διεκδικήσει ως όφειλε τη σύνδεση της Σαλαμίνας με το φυσικό αέριο.




Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου