Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο χορός του Αμπελακιακού



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Μαρτίου στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ο Λαζαράκης στα Αμπελάκια ο χορός του Αμπελακιακού.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Κώστας Φαφούτης, στο χαιρετισμό του, παρουσίασε και ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες του , τόνισε  την προσπάθεια που κάνει η οικογένεια του Αμπελακιακού, προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστεί στο πειραϊκό πρωτάθλημα και να αποτελεί φυτώριο ανάδειξης νέων παιδιών και ζήτησε από τους γονείς να βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο.

Στις καθιερωμένες πλέον ετήσιες βραβεύσεις τιμήθηκαν εφέτος οι ποδοσφαιριστές Γιάννης  Καρποντίνης για το ήθος του και την προσφορά του στην ομάδα και Θεολόγος Ραπτόπουλος ως πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, ο παλαιός διεθνής διαιτητής και μέλος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας, ο αθλητικογράφος, παλιός συνεργάτης της εφημερίδας μας και παλιό μέλος του Δ.Σ. της ομάδας Σωτήρης Καλογιάννης και η φαρμακοποιός  Αθηνά  Σκαρλατίνη για τη συνεχή χορηγία της στο σωματείο.








Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γ. Τσαβαρής με μέλη του δημοτικού συμβουλίου και συνεργάτες του, η υποψήφια δήμαρχος Ρ. Νάννου με μέλη του συνδυασμού της, ο πρ. πρόεδρος της ομάδας Χρ. Θεοχάρης, εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου και πολλοί γονείς και φίλοι του Αμπελακιακού.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσική και τραγούδι από το ανεξάντλητο Λάζαρο Πολίτη και την παρέα του.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου