Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η «Νέα Πορεία Σαλαμίνας» για τη συνέντευξη Τύπου του Βαγγέλη Αστράκου



Η “Νέα Πορεία Σαλαμίνας”, δημοτική παράταξη του κ. Σπύρου Σοφρά, πρ. και υποψ. Δημάρχου Σαλαμίνας, με την ευκαιρία της πρόσφατης Συνέντευξης Τύπου του κ. Βαγγέλη Αστράκου, πρ. Δημάρχου και πρ. Βουλευτή Σαλαμίνας, δηλώνει για άλλη μια φορά την ικανοποίησή της για τη συνεργασία των δύο πρώην Δημάρχων στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.
 Όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι πολυπληθείς δημότες που παρακολούθησαν τη συνέντευξη, οι θέσεις του κ. Αστράκου και οι απόψεις του, δοσμένες μ’ έναν αυθόρμητο και καταλυτικό καταγγελτικό λόγο, τόσο στην ομιλία του όσο και στις απαντήσεις του προς τους δημοσιογράφους, συμπίπτουν με τις θέσεις του κ. Σοφρά, όπως επανειλημμένα τις έχουμε διατυπώσει σε Δελτία Τύπου της “Νέα Πορεία Σαλαμίνας”, στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.


Η σύμπτωση των απόψεων των δύο πρ. Δημάρχων στα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το νησί, τονίζουμε ότι είναι μία από τις εγγυήσεις για την ομαλή συνεργασία τους στο μέλλον.

Με δεδομένη την εντιμότητα και την ηθική τους, ο συνδυασμός των γνώσεων και των εμπειριών τους, διασφαλίζουν ότι η Σαλαμίνα θα έχει την καλύτερη δημοτική διακυβέρνηση που θα μπορούσε να ευχηθεί και που καμιά άλλη από τις παρούσες δημοτικές παρατάξεις  δεν είναι σε θέση να προσφέρει.

Είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που στη Σαλαμίνα, ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ, για το καλό του τόπου, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των καταστάσεων (και τον  καταστρεπτικό, χωρίς γυρισμό, δρόμο, που η παρούσα δημοτική αρχή μας οδηγεί), παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες και εμφορούμενοι από την πραγματική αγάπη και την έγνοια που τρέφουν και οι δύο, για τον τόπο που γεννήθηκαν και για τους συντοπίτες τους.

Εμείς, η “Νέα Πορεία Σαλαμίνας”, πιστεύουμε ότι η συνεργασία αυτή, είναι ό,τι καλύτερο για το νησί μας.

Υπάρχει άραγε Σαλαμίνιος που δεν θα την εκτιμήσει;

Από το Γραφείου Τύπου
του υποψήφιου δημάρχου Σαλαμίνας Σπύρου Σοφρά
με το Δημ. Συνδυασμό «Νέα Πορεία Σαλαμίνας»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου