Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Γιορτή ποδοσφαίρου σήμερα στη Σαλαμίνα



Σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες  πραγματοποιήθηκε σήμερα στης 5μ.μ στο Δημοτικό στάδιο Σαλαμίνας με πρωτοβουλία του  Μάρκου Σεφερλή και υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας,  φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Καλλιτεχνών και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Σαλαμίνας για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση των ΑΜΕΑ Σαλαμίνας.
Δόξες γνώρισε σήμερα το ιστορικό μας γήπεδο μιας και ο κόσμος που παρευρέθηκε και ιδιαίτερα η νεολαία ξεπέρασε της 2500 άτομα.
Οι ομάδα των καλλιτεχνών  αλα και παλιών διεθνών ποδοσφαιριστών που κόσμησαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελείτο από τους, Σεφερλή, Καπετάνιο, Λάμπαρο, Ναστούλη, Καραφώτη, Μ. Καψή, Αν. Καψή, Μουρούτσο, Γεωργαμλή, Βαζέχα, Αρσενίου, Πιρουνάκι, Φραγκολιά, Θεοχάρη, Λίμα, Κυάμο, Μαραγκό, Ιμβριο, Ρότσα, Κρητικό, Πειρελή, Αιβάζη, Γραμμένο, με προπονητή τον μεγάλο Στ. Μανωλά.









Την  ομάδα των παλαιμάχων Σαλαμίνας  αποτελούσαν οι, Ν. Τριανταφύλου, Καρούσης, Γκιόκας, Ντάγκας, Σ. Παπαμηχαήλ, Σούρσος, Σταμπουλής, Γ. Μιχαλάκης, Βιρβίλης, Στ. Κουλουριώτης, Αρ. Μαγιάτης, Ραπατζίκος, Κούκης, Καπετάνιος, Μαρούδης, Μελλές, Λιάτος, Αγριανίτης, Συντζανάκης, Παπακοστόπουλος, Κόγιας, Γρηγοριάδης.
Για την ιστορία  ο αγώνας έληξε με σκορ 2-2 και τα γκολ επέτυχαν για την ομάδα των καλλιτεχνών ο Λίμα και ο Σεφερλής λίγο πριν την λήξη του αγώνα με εκτέλεση πέναλτι, για την ομάδα της Σαλαμίνας τα γκολ επέτυχαν ο Μαγιάτης και ο Γκιόκας.
Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι όσοι παρευρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, πέρασαν σίγουρα ένα αξέχαστο απόγευμα, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Μιχάλη Καλιώτσο που πραγματικά έτρεξε πολλά χιλιόμετρα για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου