Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας



Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ: Ακύρωση εκδήλωσης 23/02/14 “1 Enduro Therapy

Με αφορμή την ακύρωση της εκδήλωση θέματος η ΛΕ.Μ.Σ. με το παρόν Δελτίο Τύπου γνωστοποιούμε τα εξής:

1.      Η ΛΕ.Μ.Σ έγινε αποδέκτης των παρακάτω εγγράφων στα οποία παρακαλούμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ημερομηνία επίδοσης αυτών.


α.  Εξωραιστικος συλογος οικιστων Κανακιων Σαλαμινας “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” προς     Δημο Σαλαμινος ,ΔΔ Αιαντειου,Δασαρχειο Πειραια,Δασονομειο Σαλαμινας,ΓΓ Αθλητισμου, Τροχαια Σαλαμινας ημερ επιδοσης 3/2/14( ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΛΕ.Μ.Σ. )

β.  Δ/νση Τροχαιας Αττικης προς Γ.Α.Δ.Α. /5 ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ,κοιν Δ/ΑΣΤΥΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΤ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΑΤ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ημερ επιδοσης 21/2/2014

γ.  ΤΤ Σαλαμινας προς Δ/ΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ημερ επιδοσης 21/2/2014

δ.  ΤΤ Σαλαμινας προς Δημο Σαλαμινος, Δασαρχειο Πειραια,Δασονομειο Σαλαμινας
Πυροσβεστικη Υπηρεσια Σαλαμινας,Λεσχη Μοτοσικλετιστων Σαλαμινας ,Εξωραιστικος
Συλογος Οικιστων Κανακιων ημερ επιδοσης 21/2/2014

2.      Η ΛΕ.Μ.Σ προέβει στην ακύρωση εκδήλωσης θέματος κατόπιν εκτάκτου Δ.Σ την Παρασκευή 21-02-2014 για τους εξής λόγους:

α.    Ως γίνεται αντιληπτό ο χρόνος επίδοσης των ανωτέρω εγγράφων , με την ημερομηνία τέλεσης της εκδήλωσης ήταν μηδενικός ως προς την επίσημη διερεύνηση μέσω φορέων του Δημοσίου των διαμαρτυριών και αρνήσεων.

β     Δεδομένου δύσκολων οικονομικών συγκυριών και με σεβασμό προς όλους αυτούς που μας είχαν γνωστοποιήσει εγγράφως έως εκείνη την στιγμή. την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας και ήταν και αριθμητικά πολλοί και από διάφορα μέρη της Ελλάδας, δεν θελήσαμε να τους υποβάλλουμε σε μία ταλαιπωρία εξόδων με αμφιβολίες αν θα μπορούσαν να χαρούν και απολαύσουν μαζί μας την ιστορικότητα, φυσικό κάλος αυτής της υπέροχης περιοχής όπως κάνουν σε πλείστα μέρη της χώρας με παρόμοιες εκδηλώσεις.Προς απλη
πληροφορηση του κοινου ο αριθμος των συμμετεοντων στις 21/2/2014 ειχε φτασει τις
280 συμμετοχες αρα ο αριθμος των επισκεπτων στο νησι μας θα ηταν πανω από 500
Ατομα( συμμετεχοντες – συνοδοι ) με ό,τι αυτό συνεπαγεται για την τοπικη οικονομια.

γ.     Λόγω της αποδοχής και προβολής της εκδήλωσης από πολλά μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτική -κανάλι 9), sites και blogs μηχανοκίνητου αθλητισμού, έντυπα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θελήσαμε να διαφυλάξουμε την Σαλαμίνα μας από δυσμενή κριτική και σχόλια με την παρουσία στην περιοχή όλων αυτών των μέσων και συμμετεχόντων την ημέρα της εκδήλωσης.

δ.     Και τέλος με την ακύρωση της εκδήλωσης θελήσαμε να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή του νησιού μας, μεταξύ επισκεπτών, θεατών, οικιστών, διοργανωτών με τυχόν δημιουργία αντεγκλήσεων, διαπληκτισμών ή άλλων παραβατικών συμπεριφορών με δυσμενή αποτελέσματα για το σύνολο των εμπλεκομένων.

3.      Κατόπιν των ανωτέρω η  ΛΕ.Μ.Σ. πληροφορεί τα μέλη και όλους τους φίλους τους ότι:
Συμμεριζόμαστε  απόλυτα (παρά την ΜΗ κατανόηση του είδους της εκδήλωσης) τις ανησυχίες και τις δυσκολίες επιτέλεσης του έργου του τοπικού συλλόγου και δηλώνουμε ότι από εδώ και στο εξής τα μέλη μας θα συνδράμουν στο έργο του συλλόγου. όπως και των επισήμων φορέων του νησιού, για την προστασία του δάσους και της εν γένει περιοχής με καταγραφή και αποτύπωση αυθαιρεσιών, παραβάσεων (λαθραία υλοτόμηση, μπάζωμα ρεμάτων, παράνομη άφεση σκουπιδιών, αυθαιρεσιών δόμησης κλπ) με βίντεο, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα.

4.  Η  ΛΕ.Μ.Σ ευχαριστεί για την συνδρομή και συνεργασία με τον Δήμο και τους επίσημους τοπικούς φορείς Τροχαία, Πυροσβεστική, Δασαρχείο . Προς αποφυγήν δημιουργίας εντυπώσεων ,παραφιλολογίας και δυσμενών σχολίων για  εμπλοκή άλλων εκλογικών συνδυασμών επισυνάπτεται μόνο το έγγραφο όπου φαίνεται ο «διαμαρτυρών».

5.  Τέλος η ΛΕ.Μ.Σ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους παρά την ακύρωση τίμησαν με την παρουσία τους στον χώρο και την ΛΕ.Μ.Σ και το νησί μας, όπως και όλους όσους με μηνύματα μας πρόσφεραν ηθική συμπαράσταση, με την από μέρους υπόσχεση από μέρος μας ότι η εκδήλωση θα ξαναδιοργανωθεί με επιμέρους συναινέσεις.





Το Δ.Σ. ΛΕ.Μ.Σ.

Πρόεδρος
Εμμανουήλ Λιονάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου