Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Νέα μεγάλη επιτυχία της σημερινής Δημοτικής Αρχής



Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τους δημότες και ιδιαίτερα την αθλούμενη νεολαία του νησιού, ότι άλλο ένα μεγάλο έργο εντάχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 11/02/2014 και συγκεκριμένα στην πρώτη τροποποίηση των εκτελεστέων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Το έργο αυτό είναι “Η κατασκευή Κλειστού Γυμναστήριου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 48 της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων του Δήμου Σαλαμίνας” προϋπολογισμού 3.003.316,42 ευρώ.
 Μετά τα ανωτέρω και αφού ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη αλλά και όλους όσους συνέβαλαν, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι υλοποιείται σε άμεσο χρόνο το αίτημα που υποβλήθηκε από το Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Γιάννη Τσαβαρή, στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη στην αίθουσα Δ. Μπόγρη στις 08/02/2014, αλλά και η δέσμευση του δεύτερου για άμεση ένταξη του έργου.


Τέλος, η παρούσα Δημοτική Αρχή στα πλαίσια των δεσμεύσεών της για την ανάδειξη του αθλητισμού ως μία από τις μείζονες πολιτικές επιλογές της και συγκεκριμένα για την κατασκευή και συντήρηση αθλητικών χώρων, προσθέτει στον κατάλογο των παρεμβάσεών της μετά το γήπεδο ποδοσφαίρου Λ. Κονσόλας με 6ης γενιάς χλοοτάπητα, τις συντηρήσεις των αθλητικών κλειστών και ανοιχτών υπαρχόντων εγκαταστάσεων, της χρηματοδότησης από το υπουργείο ανάπτυξης για την επισκευή και συντήρηση του κλειστού γηπέδου Νίκος Γραμματικός και του γηπέδου του Αίαντα (συνολικός προϋπολογισμός 370.000 ευρώ), πιστεύει ότι με την κατασκευή μιας νέας, σύγχρονης αθλητικής κυψέλης στον πρώην δήμο Αμπελακίων ολοκληρώνεται για την παρούσα δημοτική περίοδο το πρόγραμμά της γύρω από τον αθλητισμό.



Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου