Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ

Γράφει ο Μάριος Θεοχάρης


Iχααααααα….. ωπ είμαστε στον αέρα ρε, εεε στο χαρτί εννοώ…. Πολλές καλησπέρες σε όλους σας,  άσχημους και όμορφους, μελαμψούς κι άσπρους,  χριστιανούς και μουσουλμάνους, νέους και γέρους. Αυτόν τον μήνα του νέου έτους(καλή χρονιά κιόλας) έγιναν πράγματα και θαύματα αλλά …μην ανησυχείτε. Θα τα πάρουμε χαλαρά χαλαρά, όπως λένε κι οι Θεσσαλονικείς, και με τη σειρά.
Ξαφνικά, σαν έκρηξη, έσκασε η ελευθερία του Χριστόδουλου Ξηρού - και λέω ελευθερία, γιατί δραπέτης δεν είναι, η ίδια η κυβέρνηση του έδωσε για πολλοστή φορά άδεια, πράγμα που το εκμεταλλεύτηκε και πλέον είναι άφαντος. Δεν άντεξε, φαίνεται, στην αφάνεια το καμάρι μας κι έστειλε ένα ΣΟΚαριστικό βίντεο, απειλώντας και καλά την κυβέρνηση, τους φίλτατους αστυνομικούς των ΜΑΤ και τα κανάλια. Λοιπόν, για να μην μείνετε με την απορία:  Μέχρι τις εκλογές ο Ξηρός θα σκοτώσει 2-3 σημαντικά άτομα και λίγο πριν τις εκλογές η κυβέρνηση, εντελώς τυχαία(;), θα τον βρει και θα τον κλείσει φυλακή. Αχχ καημενούληδες, οι φωτογραφίες του Τσε σας μάραναν στο βίντεο που τραβήξατε στα υπόγεια της ΚΥΠ.

Ο Ξηρός ήταν ένα από τα θέματα του μήνα που πέρασε. Το επόμενο ήταν η τραγωδία και οι φόνοι που γίνανε στο Φαρμακονησι από ρατσιστές, άντρες του Λιμενικού, που μεταφέροντας λαθρομετανάστες μέσα σε θαλασσοταραχή,  η βάρκα (των μεταναστών) αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα γυναικόπαιδα. Αντί τότε  να τους βοηθήσουν αυτά τα υποκείμενα, σπρώχνανε και πυροβολούσαν παιδιά , άντρες και γυναίκες ώστε να μην ανεβούν στο δικό τους πλοίο και σώσουν τις αθώες τους ζωές.
Ας αλλάξουμε τώρα λίγο, όχι πολύ, το  κλίμα κι ας πάμε στον ξυλοδαρμό που δέχτηκαν πριν μερικές μέρες φοιτητές που διαδήλωναν ειρηνικά αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από άντρες -ο Θεός να τους κάνει- της ομάδας ΔΕΛΤΑ της Ελληνικής Αστυνομίας. Και το συγκεκριμένο περιστατικό πέρασε- όπως ήταν αναμενόμενο- στο ντούκου από τα Μ.Μ.Ε, όπως γίνεται με πολλά άλλα καθημερινά θέματα που εκθέτουν.
 Να μην ξεχάσουμε, τέλος, την αξιαγάπητή μας ΤΡΟΙΚΑ, η οποία… μίλησε και προς έκπληξη όλων μας ακύρωσε όλα όσα έχει μέχρι τώρα πει η πρωθυπουργάρα μας. Τι άλλο είπε;  Πως μας οδηγούν,  ο ίδιος και η κυβέρνηση του, στην καταστροφή(!),    επικροτώντας όλα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνοντας φόρα παρτίδα πως αυτά που τώρα  -καθυστερημένα, βέβαια, αλλά τώρα - λέει η κυβέρνηση Σαμαρά,  είναι αυτά που τόσο καιρό υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά ο Αντώνης βγήκε κι είπε τα δικά του, πράγματα που μόνο σ΄ ένα άλλο παράλληλο σύμπαν θα μπορούσαν να ορθοποδήσουν.
Αυτά τα λίγα κι ελπίζω να μην σας κούρασα, ραντεβού στο επόμενο φύλλο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου