Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΟΕΕΣΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας μας, στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας.
Στον χαιρετισμό του ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΕΕΣΣ κ. Γρηγόρης Αργυρός μεταξύ άλλων τόνισε πως «Η ΟΕΕΣΣ πρέπει να παραμείνει ζωντανή στις επάλξεις του αγώνα, γατί ως δευτεροβάθμιο όργανο του οικιστικού κινήματος του νησιού μας, έδωσε πολλές μάχες και έχει να δώσει πολλές περισσότερες στον κοινό αγώνα όλης της κοινωνίας της Σαλαμίνας για αναβάθμιση ποιότητα της ζωής. Εδώ πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε την ανάγκη επιβίωσής της και όλοι πρέπει να την στηρίξουμε για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον αγώνα για το καλό αυτού του τόπου.»

Επίσης,  αναφέρθηκε αναλυτικά σε δυο από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το νησί, την Υγειονομική Περίθαλψη επισημαίνοντας ότι «Θα πρέπει να διεκδικήσουμε ως πολίτες ένα σύστημα υγείας ποιοτικό και αποτελεσματικό και να απαιτήσουμε την αναβάθμιση του ΚΥ Σαλαμίνας. Πριν είναι πολύ αργά για όλους μας θα πρέπει να αντιταχθούμε και να απαιτήσουμε από όλους τους φορείς του νησιού μας να αναλάβουμε δράση.» και την Ζεύξη Σαλαμίνας τονίζοντας ιδιαίτερα πως «Πρέπει επιτέλους να γίνουμε συγκεκριμένοι όταν μιλάμε για αναγκαίες υποδομές. Θεωρούμε απαραίτητη την εκπόνηση μελέτης, που θα προσδιορίζει ακριβώς και θα κοστολογεί τις αναγκαίες αυτές υποδομές. Έτσι, θα έχουμε την πληροφόρηση και την τεκμηρίωση για το αναγκαίο κόστος. Μόνο τότε θα μπορούμε υπεύθυνα να προσεγγίσουμε το θέμα της Ζεύξης. Η άποψή μας είναι ότι πρέπει να εξασφαλιστούν οι πόροι για τις υποδομές αυτές και τότε μόνο να προχωρήσουν παράλληλα τα έργα των υποδομών και της Ζεύξης.»
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σπύρος Σοφράς και ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής.
Επίσης, απονεμήθηκαν από τον επίτιμο Πρόεδρο της ΟΕΕΣΣ κ. Νίκο Ευθυμίου, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, τιμητικοί έπαινοι στην πρώην Γ’ Αντιπρόεδρο κα Ιωάννα Βεντούρη και στον πρώην Β’ Αντιπρόεδρο κ. Σάββα Κορωνόπουλο, για την πολύχρονη και ουσιαστική προσφορά τους στην Ομοσπονδία μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Νήσων κ. Δημήτρης Κατσικάρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Άννα Διαμαντίδου, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Κανάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ενότητας Νήσων κ. Παναγιώτης Βουδούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά κ. Γιάννης Αξαρλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Κων/νος Διάκος, ο Αντιναύαρχος  Π.Ν. ε.α. κ. Αναστάσιος Μιχάλαρος, ο Υποναύαρχος Π.Ν. ε.α. & Πρόεδρος Ένωσης Αποστράτων Ναυτικού κ. Γεώργιος Κουτσούκος, ο Υποναύαρχος Λιμ. Σώματος ε.α. κ. Νίκος Χατζόβουλος,  η Γεν. Γραμματέας του Δήμου Σαλαμίνας κα Ευαγγελία Καραγιάννη, ο Αναπληρωτής Δημάρχου & Αντιδήμαρχος Αμπελακίων κ. Πέτρος Παπαθεοχάρης, οι Αντιδήμαρχοι Σαλαμίνας κ.κ. Νικόλαος Φουρίκης, Ιωάννης Σπηλιόπουλος και Γρηγόρης Καπετανάκης, ο πρώην Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ. Γιώργος Βασιλείου, ο πρώην Δήμαρχος – Επικεφαλής Συνδυασμού «Νέα Πορεία» &  Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σπύρος Σοφράς, η Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κα Αθηνά Μεαγκώφ, ο Επικεφαλής Συνδυασμού «Σαλαμίνας ώρα για ανάπτυξη» & Δημ. Σύμβουλος κ. Αντώνης Καλογιάννης, η Πρόεδρος ΠΟΠΕΣΑ κα Τίνα Μπεγνή, ο Πρόεδρος της Δημ. Κοιν. Σαλαμίνας κ. Σωτήριος Ανδριανός, η Πρόεδρος της Δημ. Κοιν. Αιαντείου κα Δέσποινα Τσενόγλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος Αντωνίου, Μάνος Δερτούζος,  Γεώργιος Παπαγεωργίου και Αντώνης Τσαλιαγκός, οι Σύμβουλοι της Δημ. Κοιν. Σαλαμίνας κ.κ. Ιωάννης Γκουζούασης και Ιωάννης Σαρέλας, η Σύμβουλος της Δημ. Κοιν. Αιαντείου κα Μαρία Δημητριάδου, ο πρώην Γεν. Γραμματέας της ΟΕΕΣΣ κ. Βασίλης Τζίμας, οι πρώην Αντιπρόεδροι της ΟΕΕΣΣ κ.κ. Νίκος Αθηναίος, Κώστας Ζαβόλας, Ιωάννα Βεντούρη, Σάββας Κορωνόπουλος, από την εφημερίδα «Η νέα Σαλαμίνα» ο κ. Μίμης Ροκίδης, από την εφημερίδα «Ανατροπές» ο κ. Χρήστος Θεοχάρης, ο εκπρόσωπος της Κίνησης Δράσης Πολιτών Σαλαμίνας Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α κ. Ανίκητος Μακρένογλου, η Πρόεδρος μελών ΔΣ ΚΑΠΗ Αιαντείου κα Μαρία Ρούσση, εκπρόσωποι Συλλόγων Μελών ΟΕΕΣΣ και πλήθος κόσμου.



Από το Γραφείο Τύπου της ΟΕΕΣΣ
Σαλαμίνα 13/2/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου